ZVEZDA ZADALA DOMAĆI ZADATAK PARTIZANU: Organizacija u Pioniru bila na vrhunskom nivou!

Autor:

Sport

15.05.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli pred novom titulom regionalnog takmičenja.

ZVEZDA ZADALA DOMAĆI ZADATAK PARTIZANU: Organizacija u Pioniru bila na vrhunskom nivou!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana odigrali su drugi meč finalne serije AdmiralBet ABA lige u Hali Aleksandar Nikolić. Izabranici Janisa Sferopulos pobedili su crno-bele rezultatom 80:73 i poveli 2:0 u seriji. Sada se serija seli u Beograskoj Areni, a naredni okršaj je na programu u nedelju od 20.30. 

U ove dve utakmice crveno-beli su se osim na parketu odlično pokazali i u organizaciji mečeva. Naime, iz ABA lige pre početka finala upozorili oba tabora da moraju da vode računa o bezbednosti i ponašanju navijača, a tim sa Malog Kalemegdana je odradio majstorsku organizacija i zadali domaći zadatak večitom rivalu. Bukvalno ni papirić jedan nije mogao da se vidi, a kamoli nešto više. 

Crveno-beli će sa velikim motivom ići na megdan Partizanu u Areni i pokušati da pred Grobarima dođu do titule u ABA ligi. Sa druge strane crno-beli brane trofej i zeleće svim silama da na domaćem terenu obezbede majstoricu i odbrane pehar regionalnog takmičenja. Očekuje nas pravi spektakl, a sada je na njima da organizuju mirnu utakmicu koja će proteči bez incidenata.

Eventualna majstorica bi vratila seriju u Pionir (25. maj), budući da je Zvezda u ligaškom delu sezone zauzela prvo mesto na tabeli regionalne lige. Inače, titulu brani Partizan. Crno-beli su ujedno i najtrofejniji klub od osnivanja lige 2001. godine, pošto su jedini u sedam navrata osvojili naslov. Prate ih najljući rivali s Malog Kalemegdana koji imaju šest titula, FMP ima dve, a Cibona, Budućnost, Olimpija, Makabi, Hemofarm i Zadar po jednu.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading