OVO JE SVE ZBUNILO: Visoki funkcioner Zvezde prišao do klupe Partizana pre derbija!

Autor:

Sport

15.05.2024

22:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lep gest.

OVO JE SVE ZBUNILO: Visoki funkcioner Zvezde prišao do klupe Partizana pre derbija!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana odmerili su snage drugoj utakmici finalne serije AdmiralBet ABA lige u hali Aleksandar Nikolić od 19.30. Tim sa Malog Kalemegdana je odneo pobedu na crno-belima rezultatom 80:73 i poveli 2:0 u seriji. 

Pre nego da počne okršaj predsednik Upravnog odbora Crvene zvezde, Željko Drčelić, iznenadio je mnoge svojim gestom. On je došao do sektora kraj terena u kojem je bila smeštena delegacija Partizana i srdačno pozdravio crno-bele goste u hali "Pionir". Ova neuobičajena scena izazvala je pažnju svih prisutnih u dvorani i postala tema brojnih razgovora među navijačima i ljubiteljima košarke.

Drčelić je od ove sezone visoki funkcioner u KK Crvena zvezda, a predsednik crveno-belih, Nebojša Čović, najavio je da će ga on naslediti na toj funkciji. Ova informacija dodatno je pojačala interesovanje javnosti za gest koji je Drčelić napravio pre početka utakmice.

- Mislim da sam pronašao naslednika, ozbiljno vam kažem. Mislim da je to Željko Drčelić, predsednik Upravnog odbora. Znate dobro da nikada nisam nekoga hvalio pro forme, kao što nikada pro forme nisam ni napadao. Smatram da je Željko čovek koji ima dovoljnu energiju, visprenost i prostor za efikasno pristupanje svemu što su izazovi u košarci. Mislim da smo pogodili sa čovekom, kao i sa dobrim brojem ljudi u Upravnom odboru. U tom skautingu, za razliku od ovog igračkog, nismo promašili. Taj skauting je veoma bitan kao potencijal, da nikada ne promašite ili da što manje promašite. Uvek ćete da mašite i u tom igračkom skautingu - govorio je Čović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading