GORE DRUŠTVENE MREŽE: Grobari osuli paljbu! Oni su glavni krivci za PORAZ - pristalice crno-belih ne štede ni KAPITENA!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.05.2024

06:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrana je tek prva runda...

GORE DRUŠTVENE MREŽE: Grobari osuli paljbu! Oni su glavni krivci za PORAZ - pristalice crno-belih ne štede ni KAPITENA!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana započeli su borbu za "prsten" regionalne košarkaške ABA lige, a ulog je najveći mogući, s obzirom da će ekipa koja prva stigne do tri pobede u seriji, sebi obezbediti i plasman u elitni rang evropske klupske košarke za sezonu 2024/25.

U prvom susretu koji je odigran u beogradskom hramu košarke, dvorani "Aleksandar Nikolić", crveno-beli su slavili rezultatom 85:82, a možda i očekivano, noć za nama nije bila mirna kada su u pitanju pristalice crno-belih.

Iako su izabranici Željka Obradovića pružili maksimum, navijači su besni na sudije, tvrdeći da kriterijum suđenja nije bio isti za obe ekipe. Njihova nezadovoljstvo se ogleda i u komentarima na društvenim mrežama, gde izražavaju svoje mišljenje kako o suđenju, tako i o partijama koje su pružili pojdinci.

Pojedinci svakako razloge za poraz nalaze u deliocima pravde:

 

 

Međutim, ima i onih koji i pored razočarenja u ostvareni rezultat, ipak pružaju punu podršku svojim ljubimcima:

 

 

Na meti najvatrenijih pristalica našao se i kapiten Partizana Kevin Panter koji je za nešto više od 34 minuta koji je proveo na terenu postigao 14 poena, ali i imao svega 25% uspešnosti u šutu za tri poena.

 

 

Da podsetimo, nakon dramatične završnice Crvena zvezda je ostvarila prvi trijumf u finalnoj seriji, a u pobedničkoj ekipi istakao se Dejan Davidovac koji je uspeo da osigura odlučujući posed i da bude precizan sa linije penala. Najefikasniji igrač na terenu bio je Džejms Naneli sa 27 poena, dok su kod pobednika Jago zabeležio 18, Mitrović 14, koliko i Miloš Teodosić.

Naredni meč na programu je već u sredu 15. maja sa početkom od 19.30 časova, a i drugi finalni duel crveno i crno-belih biće odigran u dvorani "Aleksandar Nikolić". Nakon tog meča serija se seli u Beogradsku Arenu kada će domaćinstvo preuzeti crno-beli, a treći duel je na programu 19. maja.

Ukoliko nakon tri utakmice ne bude poznato ime šampiona regionalnog takmičenja, četvrta utakmica na programu je 21. maja kada će takođe Partizan biti domaćin, a eventualna majstorica odgiraće se 25. maja u beogradskom košarkaškom hramu kada će i definitivno da se zna ko je šampion ABA lige za sezonu 2023/24.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading