APEL NEBOJŠE ČOVIĆA PRED FINALE: Predsednik Zvezde se OBRATIO NAVIJAČIMA video-porukom! "Sve je VEĆ VIĐENO"!

Autor:

Sport

13.05.2024

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi meč na programu je u ponedeljak od 20.30 u hali „Aleksandar Nikolić“.

APEL NEBOJŠE ČOVIĆA PRED FINALE: Predsednik Zvezde se OBRATIO NAVIJAČIMA video-porukom! "Sve je VEĆ VIĐENO"!

Foto: Printksrin

Košarkaši Crvene zvezde otvaraju finalnu seriju plej ofa AdmiralBet ABA lige u ponedeljak protiv ekipe Partizana.

Prvi meč na programu je u ponedeljak od 20.30 u hali „Aleksandar Nikolić“. Veliko finale igra se na tri pobede, crveno beli su domaćini u prve dve utakmice, odnosno eventualne majstorice ukoliko do nje dođe.

KK Crvena zvezda uradio je sve neophodne aktivnosti zajedno sa svim službama koje će biti uključene u organizaciju ove utakmice, kako bi prva dva meča finalne serije protekli u najboljem redu.

Podsećamo da Zvezda nije štampala dnevne karte za predstojeće mečeve, kao i da će u dvoranu ući vlasnici sezonskih karata koji ih lično pokažu na ulazima u dvoranu (ulazak sa sezonskim kartama koje su slikane na mobilnim telefonima (QR code) i odštampane sezonske na papiru neće se važiti).

Kapije dvorane biće otvorene dva sata pre početka meča, a KK Crvena zvezda apeluje na sve koji budu dolazili u dvoranu, da se ka njoj upute ranije, zbog vrlo detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima.

Povodom početka finalne serije navijačima koji će se naći u hali „Aleksandar Nikolić“ u ponedeljak i sredu, apelom se obratio i predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović.

- Celu sezonu smo se borili da izborimo pol-poziciju u AdmiralBet ABA ligi. Mislim da je jako važno da se naši navijači ponašaju u duhu potpunog sportskog fer-pleja. Biće rigorozne mere kontrole, moći će da se uđe sa sezonskim kartama Crvene zvezde. Očekujem da svi zajedno dođemo do cilja koji je postavljen, a to je osvajanje lige. Kažu sportski prijatelji, sve je već viđeno i sve je jasno. Molim da ne nasedamo na bilo kakve provokacije, čak ni na provokacije kada krenu zagrevanja sa seksističkim porukama, da budemo mirni i bodrimo našu ekipu. Kroz to treba obezbediti regularne uslove u smislu učešća svih subjekata, od sudija, pa nadalje - rekao je Čović i dodao:

- Odluka je pala na Pionir posle dugo razmišljanja, a iz prostog razloga jer je Pionir naša kuća gde smo svi smešteni i koncentrisani. Nažalost, sa Arenom nismo uspeli da napravimo dogovor i da uđemo i u malu salu. Još jednom apel navijačima, nemojte molim vas ništa ubacivati u teren, bez obzira na emocije, pravdu i nepravde, nekakve frustracije, inače će probati da probati da primene već viđene scenarije iz nekih prethodnih sezona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading