"OČEKUJEM UTAKMICE AMERIČKOG FUDBALA U FINALU"! Komična izjava Partizanovog beka pred okršaj sa Zvezdom!

Autor: M. M.

Sport

11.05.2024

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smit nasmeo sve.

"OČEKUJEM UTAKMICE AMERIČKOG FUDBALA U FINALU"! Komična izjava Partizanovog beka pred okršaj sa Zvezdom!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana ostvarili su impresivnu pobedu rezultatom 100:86 nad ekipom Budućnosti, čime su obezbedili plasman u finale AdmiralBET ABA lige gde ih čeka Crvena zvezda. Ova pobeda je došla nakon izuzetno napetog meča, koji je bio odlučujući za dalji tok takmičenja.

Nakon što je Partizan obezbedio svoje mesto u finalu, ABA liga je objavila satnicu i datume mečeva finalne serije. Prva utakmica, na kojoj će Crvena zvezda biti domaćin, zakazana je za ponedeljak, 13. maja, s početkom u 20:30.

- Baš teška utakmica nas čeka u ponedeljak, moramo da se oporavimo i spremimo. Koliko je utakmica protiv Budućnosti bila fizički zahtevna, toliko će protiv Zvezde biti još teže. Očekujem utakmicu američkog fudbala u ponedeljak - rekao je bek crno-belih Džejlin Smit uz smeh.

Drugi meč, takođe pred navijačima Zvezde, očekuje se u sredu, 15. maja, s početkom u 19:30. Treći meč serije će biti domaćin Partizan, zakazan za nedelju, 19. maja, s početkom u 21:00. Ukoliko bude potrebno, četvrti meč će se odigrati 21. maja, dok će eventualna majstorica biti igrana 24. maja. Za ta dva meča termini će biti naknadno određeni. 

- Nemam neki specijalan komentar, iskreno... Cela država zna šta sledi. Idemo ponovo. To je to - kratko je o očekivanjima rekao kapiten aktuelnog šampiona regionalne lige Kevin Panter.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading