JOŠ JEDAN DOKAZ DA JE NOLE NAJVEĆI IKADA! U Ženevi POLUDELI kad im je prišao Đoković! (FOTO)

Autor:

Sport

22.05.2024

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šmekerski kao i uvek, delio je potpise.

JOŠ JEDAN DOKAZ DA JE NOLE NAJVEĆI IKADA! U Ženevi POLUDELI kad im je prišao Đoković! (FOTO)

Foto: Printskrin/djokernole

Novak Đoković proslavlja 37. rođendan pred prvi meč u Švajcarskoj

Najbolji svetski teniser, Novak Đoković, danas proslavlja svoj 37. rođendan, ali umesto da odmara i slavi, on će provesti dan na terenu u Ženevi, gde ga očekuje prvi meč sa Janikom Hanfmanom iz Švajcarske. Ipak, Nole je pronašao vremena da obeleži ovaj divan dan sa svojim najvernijim navijačima.

Špalir do terena i susret sa navijačima

Đoković je prošao kroz pravi špalir na putu ka terenu, gde je zastajkivao, fotografisao se sa navijačima i delio potpise. Njegova vedra i razdragana pojava još jednom je pokazala koliko je veliki i koliko ceni podršku svojih navijača.

Želje za rođendan

Iako će provesti veći deo rođendana na terenu, ne sumnjamo da je Novaku najveća želja da zabeleži pobedu u Ženevi. Sigurno je da mu podrška navijača i njihove čestitke znače mnogo, a mi mu želimo da podigne i prvi trofej ove godine.

Podsetimo, ovako mu je njegova supruga, Jelena, čestitala rođendan:

- Happy birthday amore,

Srećan rodjendan blesavi, šašavi, neumorni tatice sa srcem velikim kao univerzum, nije što si naš, ali stvarno si najbolji. Volimo te - napisala je Jelena na svom Instagramu.


Novak Đoković je svojom pojavom još jednom pokazao zašto je omiljen među ljubiteljima tenisa širom sveta. Uvek je tu da se obraduje sa njima, čak i na dan svog rođendana. Sve ovo dodatno pokazuje koliko je Novak osvešćen o važnosti podrške svojih fanova i koliko im zahvaljuje na tome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading