ŠOKANTNO PRIZNANJE TRENERA PARTIZANA: Grobari u čudu - dvojica košarkaša propuštaju finalnu seriju protiv Zvezde!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.05.2024

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon 30 minut mučenja, crno-beli su prelomili meč i vizirali kartu za novo regionalno finale protiv Večitog rivala.

ŠOKANTNO PRIZNANJE TRENERA PARTIZANA: Grobari u čudu - dvojica košarkaša propuštaju finalnu seriju protiv Zvezde!

Foto: Starsport

U majstorici polufinalne serije regionalne ABA lige košarkaši Partizana su rezultatom 100:86 stigli do drugog trijumfa čime su obezbedili plasman u finale u kojem će i ove godine odmeriti snagu sa ekipom Crvene zvezde koja je u dva meča eliminisala ekipu Mege rezultatima 103:73 i 94:69.

Trener košarkaša Partizana, Željko Obradović, izrazio je zadovoljstvo nakon pobede nad ekipom Budućnosti i plasmana u finale ABA lige. Istakao je da je svestan teške finalne serije koja ih očekuje, posebno zbog prednosti domaćeg terena koju ima ekipa Crvene zvezde. Obradović je čestitao svojim igračima na ostvarenom cilju i istakao da očekuje majstoricu na visokom nivou.

Foto: Starsport

Susreće se sa problemima uoči odlučujućih mečeva u sezoni

 

Obradović je istakao da je ekipa Budućnosti pružila odličnu igru u prvom poluvremenu sa visokim procentima šuta, te da su morali da promene pristup u nastavku utakmice. Naglasio je da su te promene u taktici bili ključni za konačnu pobedu.

Strateg crno-belih se zahvalio navijačima Partizana na podršci ističući da je na tribinama Arene bilo impozantnih 15.146 navijača. Njihova podrška je sigurno imala veliki uticaj na igru ekipe i doprinela atmosferi tokom utakmice.

Trener je najavio finalnu seriju protiv Crvene zvezde ističući da se fokusira samo na teren i pripremu utakmice. Naglasio je da očekuje tešku borbu, imajući u vidu iskustvo iz prethodne godine, te istakao da povređeni Ognjen Jaramaz i Balša Koprivica neće biti spremni za finalnu seriju.

Obradović je najavio da prva utakmica finalne serije, na kojoj će domaćin biti Crvena zvezda, igra u ponedeljak 13. maja sa početkom od 20 časova i 30 minuta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading