EVO KO JE POGODIO NOLETA: Snimak iz drugog ugla otkriva sve! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.05.2024

22:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi snimak incidenta se pojavio.

EVO KO JE POGODIO NOLETA: Snimak iz drugog ugla otkriva sve! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Sportigram

Srpski teniser Novak Đoković doživeo je neugodan incident nakon meča sa Muteom u Rimu, kada je pogodjen flašom u glavu. Kako se saznaje, Đoković je zadobio rasekotinu na glavi koja je krvarila, te je hitno prebačen u ambulantu gde mu je pružena medicinska pomoć i rana zašivena.

Đoković je bio u šoku, a prema navodima iz Rima, požalio se na mučninu nakon povrede. Međutim, važno je istaći da se trenutno oseća dobro i nalazi se u hotelskoj sobi. Konferencija za medije je, u međuvremenu, otkazana.

Ovaj incident izazvao je veliku pažnju javnosti, posebno zbog snimka iz drugog ugla koji pokazuje trenutak kada je Đoković pogođen flašom u glavu.

Snimak možete pogledati OVDE.

Incidenti poput ovog naglašavaju važnost bezbednosti na sportskim događajima i potrebu za efikasnim merama kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti.

Očekuje se da će teniski organi preduzeti odgovarajuće mere kako bi se osigurala bezbednost igrača i publike na sportskim događajima u budućnosti. Ovakvi incidenti imaju potencijal da utiču na atmosferu i sigurnost na sportskim događajima, te je neophodno preduzeti korake kako bi se sprečili u budućnosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Joca

11.05.2024 01:56

Italija treba ovaj icident kazniti i platiti ostetu Novaku 5 miliona eu