ŽENA KOJA JE DANAS POGINULA U OLUJI U SOMBORU JE SESTRA DRAGANA KONJEVIĆA! I on umalo nastradao dok je pokušavao da se probije do nje!

Autor:

Hronika

21.05.2024

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat nastradale žene je dok je išao ka mestu gde mu je sestra poginula, doživeo saobraćajnu nezgodu.

ŽENA KOJA JE DANAS POGINULA U OLUJI U SOMBORU JE SESTRA DRAGANA KONJEVIĆA! I on umalo nastradao dok je pokušavao da se probije do nje!

Foto: Shutterstock

Žena, koja je danas stradala u nevremenu na Staparskom putu u Somboru, kada je drvo palo na njen automobil je sestra poznatog advokata Dragana Konjevića. 

On je umalo stradao kada je po nevremenu pokušao da se probije do nje, jer je učestvovao je u saobraćajnoj nesreći. U ovoj nezgodi učestvovalo je više automobila, ali još nema informacija o stepenu povreda ni njega ni ostalih učenika nesreće.

Ministar policije Ivica Dačić se oglasio povodom ove tragične nesreće, izražavajući saučešće porodici nastradale žene. Istakao je da je nevreme zahvatilo Sombor i okolinu oko 17 časova, te da je ženska osoba nastradala kada je stablo palo na vozilo koje je upravljala.

- U jakom nevremenu, koje je oko 17 časova zahvatilo Sombor i okolinu, nastradala je ženska osoba, kada je stablo palo na vozilo kojim je upravljala. Pozivamo građane na maksimalan oprez povodom nevremena u Srbiji, na koje upozorava Republički hidrometeorološki zavod - izjavio je ministar Dačić.

Podsećamo, danas je veći deo Srbije zahvatilo nevreme, a najgore je bilo u Užicu, Požegi, Ivinjaci i Novom Pazaru gde je proglašena i vanredna situacija. Vatrogasci su morali troje da evakuisu iz Novog Pazara, spasli su i jednu bebu i još dve žene iz poplavljenog vozila u Užicu.

I sutra je veći deo Srbije pod narandžastim meteolarmom, takođe zbog pljuskova i grmljavine, a u četvrtak je cela Srbija u žutom.

Bonus video

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading