SRAMOTNI POVICI U PIONIRU! Smailagić na udaru! Delije nisu štedele ni Avramovića, Savića...

Autor:

Sport

15.05.2024

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naelektrisana atmosfera u Pioniru.

SRAMOTNI POVICI U PIONIRU! Smailagić na udaru! Delije nisu štedele ni Avramovića, Savića...

Foto: Republika

Košarkaši Partizana su izašli na parket "Pionira" uoči drugog meča finalne serije AdmiralBet ABA lige, ali njihov dolazak nije prošao bez incidenata. Nažalost, umesto sportskog i fer navijanja, "delije" su ih dočekale uvredama. Najgore je prošao srpski reprezentativac Alen Smailagić, koji je bio meta uvreda koje su navijači Crvene zvezde uputili njemu. Njemu su vikali "Alene, Turčine, na*uši se ku***ne". Ovakav vid vređanja je nedopustiv i predstavlja ozbiljan problem u sportskom okruženju.

Nakon Smailagića, na red je došao još jedan srpski reprezentativac, Aleksa Avramović, koji takođe nije bio pošteđen uvreda. Navijači su mu skandirali: "Ti si naša ku**a, Aleksa". Ovakav vid ponašanja navijača predstavlja ozbiljan prekršaj sportskog vaspitanja i fer pleja.

Amerikanac Zek Ledej, koji je izašao na teren sa svojim prepoznatljivim rancem, takođe je bio meta žestokih psovki sa tribina. Ledej je bez sumnje jedan od najomraženijih među "delijama", što je rezultiralo neprimerenim ponašanjem navijača.

Na kraju, još sat vremena pre početka meča, navijači Crvene zvezde su jednoglasno skandirali poruke sportskom direktoru Partizana, Zoranu. Poznati povici "Vrati konju glavu, Zorane". 

Očekivano, atmosfera je naelektrisana, a videćemo da li će Zvezda povesti sa 2:0 u seriji ili će Partizan napraviti brejk.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading