KLJUČA U PIONIRU: Ovacije za novog košarkaša: „Uroš je jedan od nas“! Stigli Teodosići i legende Zvezde

Autor:

Sport

15.05.2024

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigao i Marko Pantelić.

KLJUČA U PIONIRU: Ovacije za novog košarkaša: „Uroš je jedan od nas“! Stigli Teodosići i legende Zvezde

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Partizan u drugom meču finalne serije AdmiralBet ABA lige. Utakmica u hali Pionir koji je krcat navijačima domaćih već više od sat vremena, počinje u 19.30 i prenos je na TV Arena sport premijum 1.

U dvorani su, osim 8.000 delija, i neke poznate face. Među prvima je stigao novi košarkaš crveno-belih Uroš Plavšić. On je dobio ovacije i skandirali su mu „Delije, delije ajmo svi u glas, Uroš Plavšić jedan je od nas“. On igra na poziciji centra i stiže iz Mege, a stigao je i Boriša Simanić, bivši igrač Zvezde i reprezentativac Srbije.

Foto: Starsport

Simanić

U prvim redovima je i Marko Pantelić, proslavljeni fudbaler i miljenik delija, donedavno funkcioner Fudbalskog saveza Srbije. Takođe i slavni napadač Mihajlo Pjanović zajedno sa bratom Miloša Teodosića Jovanom. A, tu je i Teova supruga Jelisaveta s ćerkom. Sportski direktor fudbaler Mitar Mrkela ne odskače od tog društva, kao ni Dragan Mrđa. 

Foto: Starsport

Pjanović i Teodosić

Podsetimo, košarkaši Crvene zvezde slavili su u prvom meču finalne serije AdmiralBet ABA lige rezultatom 85:82, a nakon velike drame, preokreta i ubuđenja u beogradskoj hali „Aleksandar Nikolić“.

Foto: Starsport

Mrđa

Nakon večerašnjeg meča, serija se seli pred „grobare“, u najveću dvoranu na Balkanu – Beogradsku arenu. Po planu, treći meč na programu je 19. maja, dok bi četvrti trebalo da se odigra dva dana kasnije na istom meču. Eventualna majstorica bi vratila seriju u „Pionir“, budući da je Zvezda u ligaškom delu sezone zauzela prvo mesto na tabeli regionalne lige. Inače, titulu brani Partizan. Crno-beli su ujedno i najtrofejniji klub od osnivanja lige 2001. godine, pošto su jedini u sedam navrata osvojili naslov. Prate ih najljući rivali s Malog Kalemegdana koji imaju šest titula, FMP ima dve, a Cibona, Budućnost, Olimpija, Makabi, Hemofarm i Zadar po jednu.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading