I NAKON GODINU DANA PENZIJE POKAZUJE DA JE MAJSTOR: Pogledajte spektakularan potez Zlatana Ibrahimovića!

Autor:

Sport

15.05.2024

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majstor.

I NAKON GODINU DANA PENZIJE POKAZUJE DA JE MAJSTOR: Pogledajte spektakularan potez Zlatana Ibrahimovića!

Foto: Tanjug/AP

Legendarni fudbaler, Zlatan Ibrahimović poznat je po svojoj neverovatnoj veštini i harizmi, i dalje očarava navijače čak i nakon penzionisanja iz svoje sjajne karijere. Nedavna objava na društvenim mrežama koja prikazuje njegov neverovatan gol, gotovo godinu dana nakon penzionisanja, ponovo ga je dovela u centar pažnje. U videu, bivši napadač je pokazao svoju prepoznatljivu agilnost i preciznost dok je izveo neverovatan biciklistički udarac, pogađajući mrežu dok se suočavao sa maskotom Milana na golu.

 

 

Tokom svoje karijere, Ibrahimović je krasio terene renomiranih fudbalskih klubova, ostavljajući neizbrisiv trag svojim izuzetnim talentom i harizmom. Od svojih ranih dana u Malmöu do nastupa u Ajaksu, Juventusu, Interu, Barseloni, Milanu, PSŽ-u, Mančester Junajtedu i Los Anđeles Galaksiju, Ibrahimovićeva karijera bila je prožeta brojnim dostignućima i priznanjima. Njegov uticaj se osećao ne samo kroz njegovih neverovatnih 469 golova, već i kroz 204 asistencije na 827 zvaničnih utakmica, kako je zabeležio Transfermarkt.

Izvan svojih impresivnih statistika, uticaj Ibrahimovića se protezao daleko izvan terena. Poznat kao jedan od najvećih fudbalera 21. veka, njegovo nasleđe prevazilazi obične brojke. Njegova harizmatična prisutnost i neuporediva veština učinile su ga omiljenim među navijačima, zauzimajući posebno mesto u srcima ljubitelja fudbala širom sveta.

Iako su njegovi dani igranja možda završeni, Ibrahimovićeva povezanost sa Milanom se nastavlja jer trenutno služi kao savetnik kluba. Njegovo neprocenjivo iskustvo i uvidi i dalje koriste timu gde je završio svoju izuzetnu karijeru, dodatno učvršćujući njegovu trajnu vezu sa Rosonerima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading