VELIKA ŠANSA ZA JOVIĆA NAREDNE SEZONE: Klub iz MLS-a ozvaničio dolazak Olivije Žirua!

Autor:

Sport

14.05.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac će imati više prostora.

VELIKA ŠANSA ZA JOVIĆA NAREDNE SEZONE: Klub iz MLS-a ozvaničio dolazak Olivije Žirua!

Foto: www.profimedia.rs

Francuski reprezentativac, Olivije Žiru se oprostio od Milana, gde je proveo tri sezone, i potvrdio je svoj dolazak u Los Anđeles, gde će nositi crno-zlatni dres. Novi klub je zvanično potvrdio transfer i istakao da je Žiru potpisao ugovor do 2025. godine, sa opcijom produžetka do 2026. godine. Ovo je veliki korak za 37-godišnjeg fudbalera, koji se pridružuje američkom klubu u MLS ligi, gde će imati priliku da pokaže svoje veštine i iskustvo.

 

 

 

 

Žiru je na San Siro došao 2021. godine iz Čelsija i to se ispostavilo fenomenalan posao Rosonera. Sjajni Francuz je pomogoa Milanu da dođe do dugo očekivanog Skudeta, a za sedmostrukog prvaka Evrope odigrao je 130 utakmica i postigao 48 golova. On je osim golova imao značajnu ulogu u timu, delio je asistencije, prensio svoje iskustvo na mlađe, a srpski reprezentativac, Luka Jović moći će naredne sezone da primeni znanje koje je pokupio od iskusnog Žirua.

 

 

Ovo će za Jovića donesti veću slobodu naredne sezone, ali sve više zavisi od toga ko će preuzeti klupu Milana od leta, pošto je sasvim izvesno da Stefano Pioli odlazi sa San Sira. Dolazak Olivijea Žirua predstavlja značajan korak za Los Anđeles, a posebno za navijače LAFC-a. Ovo je prilika da iskusni fudbaler pokaže svoju vrednost i pomogne timu da postigne uspehe u nadolazećim sezonama. Takođe, dolazak Žirua dodatno će ojačati konkurenciju u MLS ligi, što će svakako doprineti atraktivnosti takmičenja.

nteresantno je istaći da će se Olivije Žiru pridružiti svom zemljaku, proslavljenom reprezentativnom golmanu Ugu Ljorisu, koji takođe nosi dres Los Anđelesa. Ovo partnerstvo dvojice iskusnih francuskih fudbalera sigurno će privući pažnju kako navijača, tako i ljubitelja fudbala širom sveta, stvarajući interesantnu kombinaciju iskustva i talenata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading