IBRAHIMOVIĆ PRONAŠAO ZAMENU ZA PIOLIJA: Šveđanin dovodi bivšeg saigrača nazad u Milan!

Autor:

Sport

23.04.2024

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo će sarađivati.

IBRAHIMOVIĆ PRONAŠAO ZAMENU ZA PIOLIJA: Šveđanin dovodi bivšeg saigrača nazad u Milan!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Milana sinoć su poraženi šesti put uzastopno od gradsko rivala Intera rezultatom 2:1. Trener Rosonera, Stefano Pioli broji svoje poslednje dane na San Siru, pošto će na kraju sezone napustiti kormilo sedmostrukog prvaka Evrope. Italijanski stručnjak još uvek nije otišao, a već je poznata njegova zamena. 

Naime, savetnik sportskog direkotra Milana, Zlatan Ibrahimović vidi bivšeg saigrača Marka Van Bomela kao idealno rešenje. Van Bommelova relativno kratka ali uspešna trenerska karijera, koja uključuje vođenje PSV-a, Volfsburga, i trenutno Antverpena, privukla je pažnju i pohvale. Posebno je postigao značajan uspeh vodeći Antverpen do osvajanja belgijskog prvenstva prošle godine.

Foto: Tanjug/AP

 

Ibrahimović i Van Bommel dele duboko prijateljstvo, proizašlo iz njihovih dana kao igrača. Njihova jaka lična veza dodaje težinu spekulacijama, uz izveštaje francuskog medija Footmercato koji ukazuju da je Van Bommel vodeći kandidat za preuzimanje na San Siru.

Dok se Piolijev mandat u AC Milanu privodi kraju, fudbalski svet s nestrpljenjem očekuje sledeće poglavlje kluba pod potencijalnim vođstvom Marka Van Bommela, ličnosti sa i dragocenom istorijom u Milanu i rastućom trenerskom karijerom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading