ŠOK! SIN VLADA ĐUROVIĆA PRONAĐEN MRTAV! Kakva tragedija!

Autor:

Sport

03.05.2024

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da se naježiš.

ŠOK! SIN VLADA ĐUROVIĆA PRONAĐEN MRTAV! Kakva tragedija!

Foto: Starsport

Vlade Đurović

Tragičan kraj Nebojše Đurovića

Danas je Beograd ostao zatečen vestima o smrti Nebojše Đurovića, sina proslavljenog košarkaškog trenera Vlada Đurovića. Nebojša, koji je imao 49 godina, pronađen je mrtav oko 14 sati, a uzrok smrti za sada nije poznat, piše Sportal.

Porodični odnosi i životna priča

Nebojša Đurović je bio jedno od dvoje dece čuvenog trenera Vlada Đurovića, koji je u jednom od ranijih intervjua istakao svoju sreću zbog njih dvoje. Ćerka Nina je završila filozofiju, dok je Nebojša izabrao put psihologije. Vlade Đurović je otvoreno govorio o izazovima koje je imao u održavanju porodičnih odnosa zbog svoje posvećenosti trenerskoj karijeri. Ovo je zaista tragedija ogromnih razmera.

Vlade Đurović rođen je u Beogradu 1948. godine, bio je košarkaš OKK Beograda, a potom trener niza jugoslovenskih klubova, Šibenke, Budućnosti, Zadra, Crevne zvezde... Godinama je radio u Grčkoj, gde je vodio Panionios, Aris, AEK, Limož u Francuskoj, pa ponovo Panionios, AEL Limasol... U domaću košarku vratio se početkom veka i vodio Budućnost, FMP, Megu,Metalac, Vojvodinu, FMP, OKK Beograd. Poslednjih godina se sve više pojavljuje na TV ekranima, pa je i stručni komentator na kanalu Arena sport. 


Reakcije javnosti

Vest o Nebojšinoj smrti izazvala je veliku potresenost u javnosti, a mnogi su izrazili saučešće Vladi Đuroviću i njegovoj porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading