OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Novak Đoković iznenadio sve ovom odlukom!

Autor:

Sport

17.05.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noleta gledamo u Ženevi.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Novak Đoković iznenadio sve ovom odlukom!

Foto: www.profimedia.rs

Nakon što je najavio neočekivane odluke, Novak Đoković je iznenadio javnost odlukom da se takmiči na veoma jakom turniru iz serije 250 u Ženevi od 18. do 25. maja. Ovo je prvi put u istoriji ovog turnira da će aktuelni broj 1 na terenu, što jasno ukazuje na značaj ovog poteza. Đokovićeva odluka pokazuje hitnu potrebu za takmičarskim mečevima kako bi bio što spremniji za predstojeći Rolan Garos.

Đoković je pokazao ozbiljnost u pripremi za ovaj turnir, provedući prethodni dan na terenima u Košutnjaku gde je trenirao sa Hamadom Međedovićem, a zatim odradio trening sa Miomirom Kecmanovićem. Ovo jasno ukazuje da je Đoković podigao borbenu gotovost na najviši nivo i da ne želi ništa da prepusti slučaju pred Rolan Garos.

Iako će Novak imati priliku da se odmori od medijskih obaveza u Parizu, osvajanje titule na turniru u Ženevi znači da će imati izuzetno naporne tri sedmice, s obzirom da bi već dan nakon završetka ovog turnira mogao da se nađe na terenu u Parizu. Konkurencija na turniru u Ženevi je veoma jaka, a Novak već od početka može da računa na jake mečeve koji su mu preko potrebni.

Pored Novaka, specijalne pozivnice za učešće na turniru u Ženevi uručene su i Endiju Mariju i Denisu Šapovalovu. Ovo dodatno ukazuje na jaku konkurenciju koja će biti prisutna na ovom turniru. Đoković će biti slobodan u prvom kolu, a žreb za ovaj turnir još uvek nije objavljen, ali se očekuje da će Nole imati izuzetno zahtevne mečeve od samog početka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading