OTKRIVENO: Evo ko je čovek koji je pogodio Novaka flašom u glavu, pažnju privukao na Mundijalu u Kataru, kada je nosio LGBT zastavu!

Autor:

Sport

11.05.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos u Rimu!

OTKRIVENO: Evo ko je čovek koji je pogodio Novaka flašom u glavu, pažnju privukao na Mundijalu u Kataru, kada je nosio LGBT zastavu!

Foto: Printksrin

Nakon što je Novak Đoković trijumfovao u meču drugog kola Mastersa u Rimu, došlo je do nezgode koja je privukla veliku pažnju. Naime, jedan od navijača sa tribina je slučajno ispustio flašicu iz ranca, koja je zatim direktno pogodila srpskog asa u glavu.

Ovaj neobičan incident je uzburkao javnost, ali i navijača koji se oglasio na društvenim mrežama kako bi izrazio svoje kajanje i objasnio da se radilo o nesrećnoj okolnosti. Mario Feri Falko, 37-godišnji fudbaler bez trenutnog angažmana, istakao je da je bio pod uticajem alkohola i da je želeo samo da se slika sa Đokovićem.

- Želim da se izvinim za ono što se desilo na turniru u Rimu nakon što je Đoković završio svoj meč. Flašica vode mi je iskliznula i pala na Đokovićevu glavu. Mnogi misle da smo to uradili namerno, ali mi je flaša samo iskliznula - jasan je Feri i dodao:

- Nažalost ovakve stvari se dešavaju. Nadam se da nije povređen. Izvinio sam mu se takođe. Želeo sam da kažem onima koji vređaju da nisam to uradio namerno, već slučajno - jasan je Falko.

 

 

Mario Feri Falko je fudbalsku karijeru započeo u italijanskom klubu Kastel Sangru, nakon čega je nastupao za brojne timove širom sveta. Njegova karijera obuhvata klubove poput Venafre, Audaks Herahona, Al Fajsala u Jordanu, Kot Dora na Sejšelima, kao i Junajted i Tre Fjori u Indiji i San Marinu. Trenutno je aktivan u GOA7 ligi, koja predstavlja prvo prvenstvo koje spaja svet sporta i interneta. Interesantno je da se utakmice ove lige strimuju na platformama poput Jutjuba i Tviča, privlačeći brojne poznate ličnosti i internet influensere.

Iako se Falko nije istakao po fudbalskim dostignućima, postao je poznatiji kao influenser na društvenim mrežama, često deleći kladioničarske tipove. 

Falko je privukao pažnju javnosti 2022. godine na Svetskom prvenstvu u Kataru kada je tokom utakmice između Portugala i Urugvaja ušao na teren noseći zastavu u duginim bojama, simbol gej pokreta, kao i majicu podrške Ukrajini i iranskim ženama. Ovaj nekonvencionalni potez privukao je veliku pažnju medija i javnosti, dodatno ističući Falkovu sklonost ka aktivizmu i nekonvencionalnim akcijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading