OGLASIO SE ĐOKOVIĆ NAKON INCIDENTA SA FLAŠOM: Evo šta je Novak poručio!

Autor:

Sport

11.05.2024

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal u večnom gradu.

OGLASIO SE ĐOKOVIĆ NAKON INCIDENTA SA FLAŠOM: Evo šta je Novak poručio!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković juče je posle meča sa Korentinom Mutetom pogođen flašicom u glavu što je izazvalo velike reakcije. Međutim, kasnije se otkrilo da je flaša ispala iz ranca navijača dok je tražio autogram od igrača. Nole se oglasio nakon ovog nemilog incidenta i poručio da je to bio nesrećan slučaj.

- Hvala vam svima na porukama i brizi. Bila je to nesreća, dobro sam i odmaram u hotelu ledeći glavu. Vidimo se u nedjelju - poručio je Nole na društvenoj mreži X.

 

 

Na svu sreću ozbiljnijih problema nema i Đoković će biti spreman za meč drugog kola protiv Čileanca Alehandra Tabila (26) koji se nalazi na 32. mesto na ATP listi. Nole tako nastavlja pohod na prvoj tituli u sezoni, a to mu malo i olakšano pošto su najveći konkurenti Karlos Alkaraz i Janik Siner odustali od učeša u večnom gradu. Navijači željno iščekuju da u finalu gledaju teniski klasik između Đokovića i Nadala, po svemu sudeći poslednji put, pošto je Rafa najavio povlačenje.

Incident sa izgubljenom flašom na Rimskom Mastersu služi kao podsetnik o delikatnoj ravnoteži između igrača i njihovih navijača. Dok sportisti često cene podršku svojih pristalica, neočekivani susreti ponekad mogu dovesti do nenamernih nesreća. U ovom slučaju, dobronamerni gest traženja autograma rezultirao je nepredviđenom nesrećom, ističući važnost pažnje i svesti u interakciji sa navijačima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

11.05.2024 13:58

Daj Bože da bude sve u redu.🙏. Treba sačekati 24-48.h. kako izjavi američki specijalista dr.