ŠOKANTNO OTKRIĆE: Đokovići preživeli tešku dramu pre nekoliko godina!

Autor:

Sport

10.05.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deda Jelene Đoković bio otete, pronašli ga vezanog za banderu.

ŠOKANTNO OTKRIĆE: Đokovići preživeli tešku dramu pre nekoliko godina!

Foto: www.profimedia.rs

Novak i Jelena Đoković su poznati par koji uživa u srećnom braku i roditeljstvu. Njih dvoje su roditelji dvoje dece, Stefana i Tare, i posvećeni su porodičnom životu. Međutim, pre nekoliko godina su doživeli veliku dramu koja je verovatno ostavila trajne posledice na njihov život.

Pre šest godina, porodica Đoković prošla je kroz dramatično iskustvo kada je Jelenin deda, Miloslav Radisavljević, otet od strane otmičara. Otmičari su zahtevali otkup od dva miliona evra za njegovo oslobađanje. Miloslav je pronađen vezan lisicama za betonsku banderu u kukuruzištu kod Ljiga, nakon čega je policija intervenisala. Ova ozbiljna otmica izazvala je veliku zabrinutost u javnosti i medijima.

- Pronašli smo ga vezanog lisicama za betonsku banderu u kukuruzištu odakle je dozivao upomoć. Tu je slučajno prolazio direktor Komunalnog preduzeća Vladimir Stajić koji je čuo zapomaganje i priskočio u pomoć - govorio je tadašnji predsednik opštine Ljig Dragan Lazarević.

Nakon godinu dana, Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je prvostepenu odluku valjevskog Višeg suda u vezi sa otmicom. Branislav Matić osuđen je na 10 godina zatvora zbog otmice dede Jelene Đoković, uz izricanje mere bezbednosti oduzimanja određenih predmeta izvršenja krivičnog dela. Međutim, Matićev pomagač D.J. oslobođen je krivice zbog nedostatka dokaza o njegovom učešću u otmici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading