ŠTA JE HTEO DA PORUČI? Ubica Danke Ilić je OVO ostavio na majčinom grobu, a pokojnom bratu se ZAKLEO da će ga poslušati!

Autor:

Hronika

19.05.2024

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Zlotu ne prestaje da se priča o ponašanju Dejana i Radoslava Dragijevića na sahrani Svetlane Dragijević.

ŠTA JE HTEO DA PORUČI? Ubica Danke Ilić je OVO ostavio na majčinom grobu, a pokojnom bratu se ZAKLEO da će ga poslušati!

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook,Printscreen/Youtube/ESTRADA IZ DRUGOG UGLA

Na novom Zlotskom groblju na sahrani Svetlane Dragijević je bio prisutan osumnjičeni za ubistvo male Danke Ilić, Dejan Dragijević i suprug Radoslav, pod policijskom pratnjom. Oni su dovedeni na sahranu Svetlane Dragijević. Sa lisicama na rukama, ova dvojica su izvedena iz policijske marice pred okupljene, što je izazvalo različite reakcije kod prisutnih. Malobrojni očevidci su primetili da je Dejan Dragijević, uprkos situaciji u kojoj se nalazi, delovao sasvim normalno i opušteno, a u jednom trenutku je svoju maramicu ostavio na majčinom grobu.

Njegovo ponašanje izazvalo je šok i zaprepašćenje među prisutnima, koji su bili zbunjeni njegovom reakcijom.Neki od prisutnih su izrazili svoje zgražavanje nad Dejanovim ponašanjem, smatrajući da je nedopustivo da se osumnjičeni za tako teško delo ponaša opušteno u trenutku kada bi trebalo da pokaže barem trunku kajanja ili saosećanja.

Kao da ga smrt majke nije uopšte dotakla. Bio je smiren, čak je klimnuo glavom i osmehnuo se jednom od grobara koji se zatekao tu kod rake u koju je trebalo da se sahrani njegova majka Svetlana. Ni traga tuge na licu, bola, suza. Jednostavno sasvim opušten kao da mu je sve potaman, prosto nismo mogli da se načudimo. Još je tom čoveku nešto i dobacivao, u fazonu šta se napolju dešava, ali od policije nije mogao mnogo da priča - priča jedan od nekolicine koji su prisustvovali kada su prvi stigli da upale sveće Svetlani Dragijević, sin Dejan i suprug Radoslav i isprate je na večni počinak.

Foto: ST/Dragan Kadić

Svetlana Dragijević

Kako se navodi, ubica Danke Ilić je na sahrani majke, otišao i do groba pokojnog brata gde mu se zakleo da ga nikad neće zaboraviti i da će ostvariti planove koje su zajedno dogovorili.

- Dejan je u jednom trenutku poljubio krst od brata i nešto mu rekao. Kao da se zakleo da će nastaviti nesto što su njih dvojica hteli da urade. Šta mu se tačno zakleo to samo on zna, ko zna šta je u pitanju - kaže izvor iz Zlota.

Foto: Facebook

Dejan Dragijević

 

Policajci su sve vreme bili uz osumnjičene i nisu im dozvolili da razgovaraju ni sa kim.

- Obojica su dovedena maricom i vraćeni su odmah posle sahrane. Stajali su sa lisicama na rukama dok su policajci sve vreme bili uz njih. U jednom trenutku Dejan je ponavljao neke reči gledajući u nebo, ali niko nije razumeo šta je pričao - kaže izvor. 

Dopis sa zahtevom je podnela i Dejanova advokatica, što je naknadno odobreno, te je i on doveden da isprati majku na večni počinak.

Svetlana je, da podsetimo, preminula u sredu dok je bila kod komšija.

- Njoj je iznenada pozlilo i ona je preminula. Svetlana je od 4. aprila živela sama, pošto je policija uhapsila njenog sina Dejana Dragijevića (50), zbog sumnje da je ubio Danku Ilić. Dva dana kasnije, policija je uhapsila i njenog muža Radoslava, ali i mlađeg sina Dalibora - kaže izvor i podseća da je Dalibor Dragijević umro u pritvoru.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog potpisivanja i linkovanja izvora, a to je Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Neko

19.05.2024 13:14

I dalje od ovog stravicnog dogadjaja (da li je ubistvo ili otmica, samo Gospod zna) i dalje se pravi rijaliti... strasno i stamota za Srbiju

Odgovori 40 5
Tijana

19.05.2024 14:17

Daleko bilo, ludaci!

Odgovori 17 6
Karalic

19.05.2024 20:23

Dve bitange mesecima fortaju ovu jadnu i bednu zajednicu i rugaju se svakom normalnom i postenom coveku....

Odgovori 18 9