MONSTRUOZNO! Ubica Danke Ilić se smeškao nad majčinim grobom, pa dobacivao grobaru OVE REČI!

Autor:

Hronika

18.05.2024

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragijević se na groblju ponašao kao da ga smrt majke nije dotakla.

MONSTRUOZNO! Ubica Danke Ilić se smeškao nad majčinim grobom, pa dobacivao grobaru OVE REČI!

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukić, Facebook

Na sahranu Svetlane Dragijević na novo Zlotsko groblje, pod policijskom pratnjom, prvi su juče stigli osumnjičeni za ubistvo male Danke Ilić: njen sin Dejan Dragijević i suprug Radoslav. S lisicama na rukama, izveli su ih iz policijske marice. Prema rečima malobrojnih očevidaca, Dejan se ponašao sasvim normalno i opušteno, kao da se ništa nije dogodilo.

- Kao da ga smrt majke nije uopšte dotakla. Bio je smiren, čak je klimnuo glavom i osmehnuo se jednom od grobara koji se zatekao tu kod rake u koju je trebalo da se sahrani njegova majka Svetlana. Ni traga tuge na licu, bola, suza. Jednostavno sasvim opušten kao da mu je sve potaman, prosto nismo mogli da se načudimo. Još je tom čoveku nešto i dobacivao, u fazonu šta se napolju dešava, ali od policije nije mogao mnogo da priča - priča jedan od nekolicine koji su prisustvovali kada su prvi stigli da upale sveće Svetlani Dradijević, sin Dejan i suprug Radoslav i isprate je na večni počinak za Telegraf.

Nakon toga, Dejan i Radoslav Dragijević su vraćeni policijskom maricom u zatvorsku jedinicu po nalogu tužioca VJT u Zaječaru. U prisustvu pedesetak meštana Zlota, porodice i poznanika, sahranjena je Svetlana Dragijević, koja je pre tri  dana preminula, kako se pretpostavlja, od srčanog udara.

Specijalisti sudske medicine obavili su obdukciju tela u Opštoj bolnici u Boru kako bi utvrdili tačan uzrok smrti.

Podsetimo, ona je preminula tasčno 40 dana nakon smrti njenog mlađeg sina Dalibora Dragijevića koji je umro u policijskoj stanici u Boru.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Krki

18.05.2024 11:40

Ako je tako, on je baš dilki nema osećaj, možda se hvalio da je nekog davnuo onako ko u kafani, njemu u psihu je teško ući, čovek nema pojma ni o čemu, po njegovom ponašanju i empatiji nema priče o istnitom događaju i nade da će neki psihijatar ući u srž problema, čovek pet banki ima a sam sa flašom i spavao sa bratom, šta tu ima normalno u njemu, zašta mu suditi ako je tako a miriše da jeste

Odgovori 20 14
Milivoje

21.05.2024 19:55

@Krki - Niti si video kako se ponasa, niti mozes da znas da on pije, niti znas da spava sa bratom, i na kraju, ti bi to po kratkom postupku. Bez sudjenja. A covek je nevin dok Sud ne presudi suprotno. A Sud ce ih pustiti iz pritvora ubrzo jer nema niti jednog dokaza da su oni to nesretno dete uopste i videli. Nadji neki posten posao, od tog posla sto sad radis, neces se 'leba najesti... Sramota druze, sramota...