Evo šta je rekla razredna dečaka-ubice na sudu!

Autor:

Hronika

19.05.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razredna iz šestog razreda Koste Kecmanovića primetila da je sve gledao ''sa visine''.

Evo šta je rekla razredna dečaka-ubice na sudu!

Foto: ST/Nikola Mutić, Facebook, Printscreen/linkedin.com

Kosta i Miljana Kecmanović

Roditelji Koste Kecmanovića, dečaka-ubice koji je 3. maja prošle godine izvršio masakr u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' i usmrtio devetoro dece i čuvara škole, rekli su juče da neće svedočiti u postupku koji su protiv njih pokrenuli roditelji ubijene Adriane Dukić (14).

- Moji klijenti su doneli odluku da neće davati iskaz u ovom postupku. Oni su tako odlučili jer nisu u stanju da ponovo govore o svemu - rekla je advokatica Marina Ivelja, koja zastupa Kecmanoviće.

Zastupnica oštećene porodice Dukić, Snežana Dunjić istakla je da se u ovom slučaju oni predstavljaju kao žrtve, što nikako nisu.

- U ovom postupku se dobro zna ko je žrtva, ko je počinilac, a ko uključen u zločin, zato ne treba mešati teze - rekla je advokat Dunjić i dodala:

- Ovo je ponovo šikanozno ponašanje odbrane koja je prošli put tražila odlaganje njihovog saslušanja i sada govore uopšte neće svedočiti. Porodica Kecmanović svojim ponašanjem samo produbljuje i povećava duševnu bol roditelja ubijene dece.

U ovom slučaju je svedočila Kostina bivša razredna Nada R. B. koja je bila njegov razredni starešina u šestom razredu i koja je istakla da sa njim nikada nije imala problema, ali da joj se činilo da je nastavnike gledao ''sa visine''.

Ona je naime, navela da je Kosta pristojan dečak, da je voleo da uči i da se druži i da se dešavalo da na času postavi pitanje koje počinje sa "a zar to nije ovako", ali da bi se odmah izvinio ako bi se ispostavilo da nije u pravu, kao i to da je majci svojevremeno, pre nego što je prešao u drugu smenu, savetovala da zbog promene okruženja popriča i sa nekim stručnim licem, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (45)

Loading
Leka

19.05.2024 10:05

"Zbog promene okruzenja" - u prevodu mi znamo kakav je, ovde smo nasli nacin da ga trpimo, i da mu se divimo, nece moci ceo zivot da glumi genija.

Odgovori 80 30
Kosta

19.05.2024 23:44

@Leka - @Leka, a zasto bi se neko recimo Hteo da ispise iz razreda tog famoznog7.2.koje je bilo u svemu NAJ NAJ NAJ, kazu to je bilo odelenje extra u svemu?

Odgovori 24 32
Vivian

20.05.2024 00:48

@Leka - @Leka,nigde ni reci ni slova o Kosti da je bio problematican bolestan, bezobrazan, ne vaspitan, bas naprotiv, sve reci hvale za dete, vi bi na silu od njega radili problematicno, bolesno ne vaspitano, loše dete, govorimo o vremenu pre masakra! Mi mozemo samo nagađati sta se detetu u glavi tog nesretnog dana poremetilo! Jedino licno od njega mozemo saznati zasto, sve do tada je misterija! Genije nije bio, Al inteligentan, pametan i nadprosecan je, imate sajt skole pa pogledajte, uostalom sve nastavnice su samo to potvrdile! Sve petice, tako kazu, jedino ako ne postoje i šestice, za te sa kojima se takmicio! To su vam cinjenice, potvrđene!

Odgovori 85 73
Nakana

20.05.2024 21:10

@Vivian - NE VASPITAN!!! Pa gde ste vi išli u školu uopšte?

Odgovori 56 10