FUDBALERI SITIJA ZA SVE PARE PROSLAVILI TITULU: Griliš ponovo pokazao koliko može da popije!

Autor:

Sport

20.05.2024

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Englez ponovo u centru pažnje.

FUDBALERI SITIJA ZA SVE PARE PROSLAVILI TITULU: Griliš ponovo pokazao koliko može da popije!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Mančester sitija su uspeli da odbrane titulu u Premijer ligi, a jedan od glavnih aktera proslave bio je Džek Griliš. Međutim, umesto da se raduje mirno, Džek je ponovo postao predmet medijske pažnje zbog svoje navodne prekomerne konzumacije alkohola tokom proslave. Fotografije iz noćnog provoda u restoranu Feniks u Mančesteru prikazuju Griliša kako napušta lokal u ranim jutarnjim časovima, uz pratnju svojih saigrača, dok su mediji takođe istakli da je i Rodri bio viđen sa pićem u ruci.

 

 

Ovo nije prvi put da se Džek Griliš suočava sa optužbama za preteranu konzumaciju alkohola. Pre dve godine, fudbaleru nije bilo dozvoljeno da uđe u noćni klub zbog vidnog pijanstva, a sada su se pojavile nove fotografije koje ponovo pokreću pitanja o njegovom odnosu prema alkoholu. Iako je talentovan fudbaler, Griliš je postao poznat i po vanterenskim incidentima koji su povezani sa alkoholom.

Ovo novo izlaganje u medijima može imati uticaja kako na Griliševu karijeru, tako i na njegov privatni život. Pritisci javnosti i medija mogu dodatno otežati situaciju za fudbalera, dok će klub verovatno preduzeti određene korake kako bi rešio ovu situaciju.

Griliš uprkos sportskim uspesima, ponovo se našao u centru pažnje zbog navodnog preterivanja sa alkoholom tokom proslave osvojenog trofeja. Ovo je još jedan podsetnik na to da popularni fudbaler mora biti svestan svog javnog ponašanja i uticaja koji isto može imati na njegovu karijeru i lični život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading