SKANDALOZNO: Novak Đoković napadnut od strane britanskog novinara nakon incidenta sa flašom!

Autor:

Sport

11.05.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramotno ponašanje.

SKANDALOZNO: Novak Đoković napadnut od strane britanskog novinara nakon incidenta sa flašom!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković doživeo je nezgodu na mastersu u Rimu kada ga je boca pogodila u glavu, ali su bezobrazni Britanci i tu našli šta da mu zamere! Nole je završio u bolnici, glava mu je bila raskrvavljena, ali će nastaviti takmičenje što je potvrdio na društvenim mrežama. 

Sajmon Brigs, novinar slavnog Telegrafa, odlučio je da oplete po Novaku i zaključi da je bio nervozan i pre nego što ga je flaša pogodila u glavu. Njegova tvrdnja da je Đoković bio isfrustriran zbog zvonjave mobilnog telefona na tribinama je veoma sramotna i skandalozna i potvrđuje njegovu mržnju prema Noletu.

- Čak i pre nego što mu je flaša pala na glavu, Đoković kao da nije bio baš najbolje raspoložen, jednom je neočekivano isfrustriran bio zbog zvonjave mobilnog telefona na tribinama - istakao je Brigs.

 

 

Očigledno je da su optužbe novinara izazvale gnev mnogih, posebno zbog toga što Novak nije pokazao znakove nervoze ni pre ni posle incidenta. Snimak na kojem se vidi kako se smeje usred meča koji je prekinut zbog zvonjave telefona svedoči o njegovoj profesionalnosti i sportskom duhu.

Naredni meč Đoković igra protiv Čileanca Alehandra Tabilja sutra ne pre 12.00 časova. Ovaj okršaj će sigurno biti pod budnim okom organa reda, kako bi sve proteklo u najboljem redu i ne bi ponovo došlo do ovakvih nemilh događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading