REĐAJU SE SKANDALI U RIMU: Publika vređala Amerikanca i njegovu devojku koja je ćerka legende Juventusa!

Autor:

Sport

11.05.2024

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozno ponašanje navijača.

REĐAJU  SE SKANDALI U RIMU: Publika vređala Amerikanca i njegovu devojku koja je ćerka legende Juventusa!

Foto: X/Screenshot

Juče je na turniru u Rimu došlo do skandala kada je najbolji srpski teniser, Novak Đoković, pogođen flašom u glavu tokom meča. Ovaj incident je izazvao veliku pažnju javnosti širom sveta i postao glavna tema sportskih vesti.

Pored ovog incidenta, tokom meča između Amerikanca Sebastijana Korda i domaćeg tenisera Flavija Kobolija, italijanska publika je neprestano vređala Kordu. Navijači su mu upućivali uvrede na račun njegove porodice i devojke,Ivane Nedved, što je dodatno zaoštrilo atmosferu na tribinama. Kordina reakcija na ove uvrede bila je da im se zahvali na dodatnoj motivaciji.

- Ovo posvećujem navijačima iza mene koji su govorili neprikladno o mojoj devojci, porodici i timu puna dva i po sata. Hvala vam za dodatnu motivaciju - istakao je Korda nakon meča.

Interesantno je da je Sebastijan Korda u vezi sa Ivanom Nedved, ćerkom fudbalske legende i bivšeg igrača Juventusa, Pavela Nedveda. Ova veza dodatno budi interesovanje javnosti za Sebastijana Kordu i njegovu karijeru.

Ovaj turnir u Rimu će ostati upamćen po neobičnim događajima i tenziji koja je vladala na tribinama, umesto uobičajenog fokusa na teniske mečeve. Sve ovo predstavlja izazov za organizatore turnira i pitanje bezbednosti i sportskog ponašanja publike.

Nadamo se će da u večnog gradu neće biti više ispada i da će tenis biti fokus svima, a ne ispadi publike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading