ODRŽAN SAJAM SPORTA U OBRENOVCU: Predstavljeni klubovi koji su aktivni na teritoriji ove opštine!

Autor:

Sport

17.05.2024

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lep događaj u Obrenovcu.

ODRŽAN SAJAM SPORTA U OBRENOVCU: Predstavljeni klubovi koji su aktivni na teritoriji ove opštine!

Foto: SSIB

U hali sportova Sportsko kulturnog centra ”Obrenovac”, održan je Sajam sporta u organizaciji Sportskog saveza Beograda, Sportskog saveza Obrenovca i GO Obrenovac pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda. Predstavljeni su sportski klubovi koji su aktivni na teritoriji opštine Obrenovac. Događaju su prisustvovali predškolci i učenici obrenovačkih osnovnih škola.

Prisutne je pozdravio predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević.

– Održan je 3. po redu Sajam sporta u Obrenovcu. Sportska hala je bila puna mališana, koji su se ovom prilikom upoznali sa brojnim sportskim disciplinama. Svi sportski klubovi koji su aktivni na teritoriji naše opštine, su bili u hali, njihovi predstavnici družili su se sa mališanima koji su posetili ovaj događaj i predstavili sportove najmlađima – rekao je Stanojević. 

Foto: SSAB

 

Na ovom događaju ukazano je na značaj bavljenje sportom tokom odrastanja, kao i na ulogu koju sport ima u održavanju zdravlja u celosti. Sajmu sporta prisustvovao je i Dane Korica, legenda srpskog sporta, koji je takođe istakao značaj podržavanja zdravih životnih navika.

– Važno je da se deca edukuju o tome koliko sport utiče na očuvanje zdravlja. Kada se deca od najranijeg uzrasta bave sportom, to im postaje navika. Sport je zdravlje i sreća – naveo je Korica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading