PIKSI PRATI VAŽAN SUPERLIGAŠKI DUEL: Selektor Srbije vreba potencijalne reprezentativce!

Autor:

Sport

17.05.2024

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stojković pomno prati duel na Banovom Brdu.

PIKSI PRATI VAŽAN SUPERLIGAŠKI DUEL: Selektor Srbije vreba potencijalne reprezentativce!

Foto: Starsport

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, nije propustio priliku da prisustvuje meču 36. kola Superlige Srbije između Čukaričkog i Partizana. Na stadionu Čukaričkog, Piksi je u društvu svojih asistenata na klupi Orlova Gorana Đorovića i Bratislava Živkovića, a pridružio im se i sportski direktor tima sa Banovog Brda, Vladimir Matijašević. Ovo prisustvo na utakmici dolazi uoči važnih obaveza koje očekuju selektora i reprezentaciju.

Foto: Starsport

 

Poštujući svoje obaveze i posvećenost nacionalnom timu, Dragan Stojković Piksi je odlučio da bude prisutan na ovom duelu, iako se bliži početak Evropskog prvenstva. Naime, od 14. juna startuje Evropsko prvenstvo na kojem će naša reprezentacija nastupati u okviru grupe C. Protivnici Srbiji biće Engleska, Slovenija i Danska, a očekuje se izuzetno uzbudljivo takmičenje.

Podsetimo, Piksi je već objavio širi spisak od čak 50 igrača koji su u konkurenciji za takmičenje na starom kontinentu. Među njima će njih 26 dobiti priliku da budu deo reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Ova odluka pokazuje ozbiljnost u pristupu selektora i njegovu želju da odabere najbolji mogući sastav za nadolazeće izazove.

Očekuje se da će ova selekcija igrača biti pažljivo analizirana i odabrana kako bi Srbija imala što bolje šanse za uspeh na Evropskom prvenstvu. S obzirom na kvalitet protivnika i samu težinu takmičenja, svaki detalj će biti od izuzetne važnosti u pripremi reprezentacije za ovo prestižno takmičenje. Srbija će sa nestrpljenjem iščekivati početak Evropskog prvenstva, uz nadu da će naša reprezentacija ostvariti zapažen rezultat u grupnoj fazi takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading