BAJKA NA JEZERU: Fabregas odveo Komo u Seriju A, a sada je uradio ovo!

Autor:

Sport

17.05.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac održao obećanje.

BAJKA NA JEZERU: Fabregas odveo Komo u Seriju A, a sada je uradio ovo!

Foto: www.profimedia.rs

Ovih dana je Serije A dobila dva nova učesnika. Parma je sa vodeće pozicije obezbedila povratak u elitu, dok je sa drugog mesta nakon dve decenije Komo uspeo da se vrati u Seriju A, tako je Lombardija dobila novi tim u najelitnijem rangu italijanskog fudbala. Ovo će biti pravo uživanje gledati ekipu čiji iz grada na čuvenom jezeru. 

Trener tima sa Jezera, Sesk Fabregas koji je ujedno jedan od vlasnika kluba, zajedno sa legendarnom Tjerijem Anrijem radi odličan posao, a uradio je nešto što se retko viđa u fudbalu. Naime, Španac je obećao svojim fudbalerima ukoliko obezbede plasman u Seriju A, da će ih voditi na Ibicu. On je obećanje održao, a ekipa Koma je danas poletela na ovo ezgotično Ostrvo, što je pravi primer kako nagraditi igrače sa postignut uspeh.

 

 

Na leto ih čeka ogroman posao, a to je sastavljanje tima za narednu sezonu.  čelnici Koma neće ništa prepuštaju slučaju i da budu samo epizodisti u Seriji A, već da budu stalni učesnici. Hoće da izgrade kontinuitet i imaju veliki ambicije u skorijoj budućnosti, a Komo je definitivno velika senazcija u Italiji. Ko zna, možda ih u budućnosti vidimo i kao redovne učesnike evropskih takmičenja.

Kako su ranije prene italijanski mediji, Komo je zainteresovan da dovede bivšeg napadača Intera, Maurija Ikardija. Ovo bi senzacionalan transfer, jer bi Argentinac svojim iskustvom dosta doneo Komu. Ovo govori da se tim sa Jezera neće šaliti naredne sezone i da će biti ozbiljni konkurenti svima na Čizmi. Svi sa velikim nestrpljenjem iščekuju novu takmičarsku godinu u Seriji A, da vide kako će se ovaj legendarni tim pokazati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading