OVO SE ZOVE DOBAR POSAO: Đorđe Petrović zaradio novac bivšem klubu!

Autor:

Sport

17.05.2024

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan posao Nju Inglanda.

OVO SE ZOVE DOBAR POSAO: Đorđe Petrović zaradio novac bivšem klubu!

Foto: www.profimedia.rs

Sezona afirmacije u engleskoj Premijer ligi donela je Đorđu Petroviću ne samo priliku da pokaže svoje kvalitete na golu Čelsija, već i da donese značajnu zaradu svom bivšem klubu, Nju Ingland Revolušnu.

Petrović je prošlog leta prešao na Stamford Bridž za sumu od 16.000.000 evra, čime je postao četvrti najskuplji golman u istoriji Čelsija. Nakon povrede Roberta Sančesa, Petrović je dobio priliku da pokaže svoje kvalitete, ustalivši se na golu Plavaca od 16. kola engleskog šampionata. Ovim uspehom, on je Nju Ingland Revolušnu doneo dodatnu zaradu od 2.000.000 evra, čime je njihova zarada od prodaje srpskog golmana skočila na celih 18.000.000 evra, odnosno gotovo 20.000.000 američkih dolara.

Petrović je ove sezone upisao 30 nastupa za Čelsi u svim takmičenjima, od čega 22 u Premijer ligi. Primio je 37 golova, dok je pet puta ostao nesavladan. Očekuje se da će Petrović biti među trojicom golmana koje će selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi, povesti na predstojeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Ovaj uspeh mladog golmana predstavlja inspiraciju za sve mlade fudbalere koji sanjaju o velikim klubovima i reprezentativnim dresovima. Đorđe Petrović je pokazao da je uz talent, rad i upornost moguće ostvariti značajne uspehe na najvećim fudbalskim scenama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading