PROCURILI DETALJI NAKON IZNENADNE SMRTI CIPKINOG MUŽA: Pevačica je ovo krila kao zmija noge!

Autor:

Zabava

16.05.2024

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest o iznenadnoj smrti supruga Aleksandre Tadić Cipke šokirala je javnost, a ove detalje nije znao niko.

PROCURILI DETALJI NAKON IZNENADNE SMRTI CIPKINOG MUŽA: Pevačica je ovo krila kao zmija noge!

Foto: Društvene mreže, Instagram.com

Pevačica Aleksandra Tadić Cipka doživela je tešku životnu tragediju kada je njen suprug Nebojša Jarin Stojićević iznenada preminuo od posledica infarkta. Njih dvoje su krunisali svoju ljubav brakom nakon više od 10 godina veze, a Cipka nikada nije skrivala koliko je bila zaljubljena u svog supruga i koliku podršku joj je pružao. Njihova ljubavna priča bila je inspirativna, a njihova zajednička sreća zračila je iz svakog njihovog trenutka provedenog zajedno.

Nebojša Jarin Stojićević bio je ugledni biznismen, suvlasnik firme koja se bavila uvozom, prodajom i remontom polovne i nove pekarske opreme i mašina. Njegovo poslovanje nije se odvijalo samo u Srbiji, već i širom regiona, a postao je i direktor javnog preduzeća "Infrastruktura" zaduženog za investicije grada Šapca. Njegova poslovna uspešnost bila je neosporna, a njegova smrt ostavila je veliku prazninu ne samo u poslovnom svetu već i u životu njegove porodice i prijatelja.

Republika

Foto: Instagram.com

 

 

Aleksandra Tadić Cipka je svoje sudbonosno "da" izgovorila u tajnosti, a nakon svadbe je istakla da izuzetno uživa u bračnim vodama.

"Lepo je u bračnom životu. Mi se volimo i poštujemo. Dugi niz godina smo zajedno i sve smo to sada krunisali brakom. Za sada je sve okej," izjavila je pevačica za "Grand", ne skrivajući svoje oduševljenje novom fazom svog života.

Njih dvoje su imali brojne planove za budućnost, ali Nebojšina iznenadna smrt ih je nemilosrdno razdvojila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Eb

18.05.2024 17:45

Pa sa kolko godina je ova pocela vezu sa ovim covekom koji joj moze biti otac ?

teorija zavere

20.05.2024 09:17

Napišite samo da li je čovek bio vakcinisan. Sramota je da se posledice vakcine kriju umesto da se uradi nešto da bi se ove "iznenadne" smrti sprečile.