OBRADOVIĆ JASAN PRED ZVEZDU: ''Nema velike filozofije, jasno je svima zbog čega smo izgubili prve dve utakmice!''

Autor:

Sport

17.05.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred Partizan težak zadatak.

OBRADOVIĆ JASAN PRED ZVEZDU: ''Nema velike filozofije, jasno je svima zbog čega smo izgubili prve dve utakmice!''

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana  dočekuju Crvenu zvezdu u nedelju od 20.30 časova u Beogradskoj areni u okviru treće utakmice finalen serije AdmiralBet ABA lige. Trener crno-belih, Željko Obradović istakao je da je jasno zbog čega je njegov tim izgubio prva dva meča i naglasio da nije reč o velikoj filozofiji.

- Treća utakmica...Poprilično je jasno zbog čega smo izgubili prethodne dve utakmice, nije velika filozofija , mislim da je svima jasno. Treba da se pripremimo, uz maksimalno poštovanje prema protivniku i da prođe sve u fer i sportskoj atmosferi. Da se priča iskuljučivo o košarci. Pozivam ovom prilikom navijače da nas podrže i bodre kao što su to radili cele godine, i opet ponavljam, da sve bude u fer i sportskoj atmosferi - poručio je Žoc.

Džejms Naneli, takođe, obratio se javnosti pred treći večiti derbi finala ABA lige, ističući važnost podrške navijača. On je istakao da je potrebno da navijači budu glasni i pruže podršku timu, ali je takođe apelovao na njih da ne bacaju predmete na teren.

Foto: Starsport

Džjems Naneli

- Pozdrav za sve sjajne navijače Partizana. Znate da nam predstoji veoma važna utakmica u nedelju, potrebno nam je da budete glasni, da navijate i budete nam podrška. Ali molim vas, nemojte da bacate bilo šta na teren. Kada smo igrali u Pioniru protiv Crvene zvezde, ništa nije bilo bačeno na teren, utakmica je bila čista, a bolji rival je odneo pobedu. Sada kada dolaze u našu kuću, moramo pokazati jednako poštovanje prema njima. Nemojte ništa bacati na teren, pustite nas da odigramo dobru utakmicu i neka se pitanje pobednika odluči na terenu - jasan je Naneli.

Nakon dva poraza u gostima, Partizan ima priliku da se vrati u igru i izjednači u finalnoj seriji. Atmosfera pred treći večiti derbi je napeta, ali i ispunjena očekivanjima navijača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading