SKANDAL: Jedan od heroja Argentine u Kataru optužen za silovanje!

Autor:

Sport

17.05.2024

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo mu nije trebalo.

SKANDAL: Jedan od heroja Argentine u Kataru optužen za silovanje!

Foto: www.profimedia.rs

Argentinski fudbaler Gonzalo Montijel, reprezentativac svoje zemlje i igrač Sevilje na pozajmici u Notingem Forestu, suočava se sa ozbiljnim optužbama za silovanje od strane manekenke po imenu Karolina. Ova optužba je izazvala veliku pažnju javnosti, posebno zbog Montijelovog poznatog sportskog uspeha i činjenice da je postigao poslednji gol na Svetskom prvenstvu.

Foto: www.profimedia.rs

 

Karolina je detaljno opisala svoje navodno iskustvo, tvrdeći da ju je Montijel i nekoliko drugih muškaraca silovalo tokom proslave Montijelovog rođendana. Prema njenim rečima, bila je drogirana i izgubila svest tokom večeri, dok je tokom istražnog procesa dokazano da je vrištala tokom žurke. Karolina je istakla da je dugo tražila pravnu pomoć, suočavajući se sa teškoćama u pronalaženju advokata koji bi podržali njenu borbu za pravdu.

- Ja sam Karolina, manekenka i hostesa koja je preživela grupno silovanje čiji je glavni počinilac Gonzalo Montijel, čovek koji je postigao poslednji gol na Svetskom prvenstvu. Slavio se njegov rođendan i pozvao me je kući. Upoznali smo se, a oni su me drogirali dok nisam izgubila svest. To je dokazano tokom istrage, to i da sam vrištala tokom žurke. Gonzalo me je silovao. Dugo sam tražila advokate jer niko nije hteo sa mnom na sud, svi su hteli da se nagodim - navela Karolina.

Montijel je bio igrač River Plejta pre nego što je prešao u Sevilju, a pre samo godinu i po dana je postigao ključni gol iz penala koji je doneo Argentini titulu šampiona sveta. Ukoliko se optužbe dokažu tačnim, Montijelu preti višegodišnja zatvorska kazna. Ovaj slučaj je izazvao mnogo pažnje javnosti i biće zanimljivo pratiti dalji razvoj situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading