SVE IMA SVOJU CENU: Ovo je sudbina Milana Gurovića nakon skandalozne tuče!

Autor:

Sport

17.05.2024

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni košarkaš nije mogao da obuzda buran temperament.

SVE IMA SVOJU CENU: Ovo je sudbina Milana Gurovića nakon skandalozne tuče!

Foto: ST/Nikola Mutić

Milan Gurović

Košarkaški svet ostao je u čudu nakon incidenta koji se odigrao na utakmici između mladih igrača Reala iz Beograda i Vizure, kada je Milan Gurović ušao u centar pažnje svojom reakcijom. Bivši reprezentativac i poznati košarkaš, dobro poznat po svojoj temperametnoj prirodi, nije mogao da ostane ravnodušan na prizor tuče mladih igrača na terenu.

 

 

Kada je došlo do opšte tuče, Milan Gurović je, gotovo bez razmišljanja, izleteo na parket polugo bez majice, navukao pantalone i upustio se pravo u gužvu. Iako je isprva pokušao da razdvoji igrače, nije dugo trajalo pre nego što je i sam postao deo tuče. Umesto da smiruje situaciju, Gurović je počeo da vitla pesnicama, što je kulminiralo time da je zakucao jednu osobu za zid.

Nakon ovo incidetna, proslavljeni košarkaš je privremeno suspendovan od strane Košarkaškog saveza Beograda, dok se čeka zvanično mišljenje nadležnih organa. Komesar lige u konkurenciji juniora, Marko Strika, istakao je ozbiljnost situacije i naglasio da se čekaju izveštaji zvaničnih lica turnira i organa KSS kako bi se donela konačna odluka o odgovornosti učesnika incidenta.

Do tada, privremeno su suspendovani Milan Gurović i nekolicina igrača Reala i Vizure, dok se čeka okončanje postupka koji vode disciplinski organi KSS. Ovaj skandalozni incident na meču beogradske lige mladih izazvao je šok i zabrinutost u sportskoj javnosti. Nadamo se da će nadležni organi brzo doneti odluke i preduzeti mere kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading