PROKLETSTVO DŽORDANOVE VILE: NIKO NEĆE DA JE KUPI! Zavirite u LUKSUZNI DOM "Letećeg Majkla" od 15 miliona dolara! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.05.2024

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više od deset godina je da prodaju...

PROKLETSTVO DŽORDANOVE VILE: NIKO NEĆE DA JE KUPI! Zavirite u LUKSUZNI DOM "Letećeg Majkla" od 15 miliona dolara! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Ima se, može se! Slavni košarkaš Majkl Džordan, osim po svom umeću na parketu, poznat je kao neko ko ume da prepozna dobar biznis i zaradi novac. Ipak, izgleda da je imao lošu procenu kada je u pitanju jedna luksuzna nekretnina, koju, naime, ne uspeva da proda više od 10 godina. 

Leteći Majkl prodaje vilu u Hajlend Parku, pored Čikaga, za 15 miliona dolara. Inače, zbog slabog interesovanja, Džordan je pre nekoliko godina morao da prepolovi traženu cenu, koja je na početku iznosila 29 miliona dolara. Ona će novom vlasniku ponuditi sve što mu je potrebno, od privatnosti i sigurnosti jer se nalazi u mirnom naselju, pa do udobnosti i prostranstva, na čak 3.000 metara kvadratnih.

Vila koja na ogradi ima njegov broj sa dresa - 23 sagrađena je u periodu između 1993. i 1995. godine, ima devet spavaćih soba, 15 kupatila, teniski teren, jezerce, košarkaški teren i tri spavaće sobe u gostinjskom delu kuće.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ESPN (@espn)

 

Raskošna kuća šesterostrukog prvaka NBA lige, ločigno, sa sobom nosi i ogromno imanje na kom se nalaze i tri odvojena klimatizovana prostora koji služe kao garaža za 15 automobila.

- Svakoj kući koja je ovako izgleda treba jako puno vremena da se proda - rekla je Gejl Lizner iz agencije za prodaju nekretnina.

U pomenutom naselju žive mnogi poznati sportisti, među kojima je i čuvena teniserka Serena Vilijams.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading