SFEROPULOS POSLE POBEDE DAO PODRŠKU PORODICAMA NASTRADALIH U RIBNIKARU: Trener Zvezde zadovoljan igrom

Autor:

Sport

03.05.2024

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajno veče za crveno-bele.

SFEROPULOS POSLE POBEDE DAO PODRŠKU PORODICAMA NASTRADALIH U RIBNIKARU: Trener Zvezde zadovoljan igrom

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Megu u Pioniru ubedljivim rezultatom 103:73 u prvom meču polufinala plej ofa AdmiralBet ABA lige.

Mnogo lakše nego što se očekivalo crveno-beli su nadigrali talentovanu ekipu Mege koja im je ove sezone pravila ozbiljnih problema u prethodnim duelima. Da li je do toga što gosti nisu mogli da računaju na Uroša Plavšića, ili jer je Zvezda večeras odigrala jedan od najboljih mečeva sezone, saznaćemo već za četiri dana kada će ova dva tima opet odmeriti snage.

Videlo se na ovom meču koliko duga klupa znači Janisu Sferopulosu koji je imao sve igrače na raspolaganju osim Adama Hange.

- Pre komentara utakmice želim još jednom da izrazim veliko žaljenje i podršku porodicama koje su doživele tragediju pre godinu dana. Odigrali smo na visokom nivou u oba smera, kontrolisali smo dešavanja na parketu i slavili. Razlika mi nije bitna, jer je rezultat u seriji 1-0. Moramo da nastavimo dalje u istom ritmu, naglasio je trener Zvezde, pa nastavio:

Republika

Foto: Starsport

Crvena zvezda - Mega

- Atmosfera je bila fenomenalna i hvala navijačima na ogromnoj podršci. Igrači su se odužili na pravi način. Da li ćemo i finale igrati u dvorani „Aleksandar Nikolić“? Ne razmišljam trenutno o tome, fokus je na drugom meču protiv Mege. Ponavljam, odigrali smo odlično, ali sam siguran da možemo mnogo bolje i više.

Stefan Miljenović doživeo je nimalo prijatnu povredu tokom poslednje deonice, a trener Mege Marko Barać osvrnuo se na njegovu situaciju.

- Sačekaćemo detaljne lekarske preglede kako bi ustanovili koliko je teška povreda Stefana Miljenovića. Isto važi i za Uroša Plavšića. Nema potrebe da pričam o tome koliko su pomenuti momci bitni za ekipu. Zvezda je bila bolja. Ovo je novi nivo za nas, nova dimenzija čvrstine, agresivnosti i energije. Nismo uspeli da odgorovimo na željeni način, izgledali smo loše, nismo bili na nivou, na kojem smo bili tokom sezone. Ovo je nova škola i nova lekcija za nas iz koje ćemo izvući pouke. Nastojaćemo da u revanšu budemo daleko bolji, rekao je Barać.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading