MITROVIĆ SE VRATIO I ODMAH POGODIO U METU! Srbija ne mora da brine (VIDEO)

Autor:

Sport

03.05.2024

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mitrogol je ponovo u modi.

MITROVIĆ SE VRATIO I ODMAH POGODIO U METU! Srbija ne mora da brine (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen/AlHilal_en

Aleksandar Mitrović u dresu Al Hilala

Aleksandar Mitrović ponovo briljirao na terenu: Al Hilal protiv Al Tavuna

Fudbaleri Al Hilala vode na poluvremenu sa 1:0 protiv ekipe Al Tavuna u okviru 30. kola saudijske Premijer lige, a srpski napadač Aleksandar Mitrović je još jednom bio ključni igrač svog tima postigavši gol. Centarfor se nedavno oporavio od povrede mišića na nozi i vratio se na teren brže nego što se očekivalo, doprinoseći tako Al Hilalovom približavanju tituli u prvenstvu.

Mitrovićev sjajan povratak nakon povrede

U prvom poluvremenu meča nije bilo golova sve do 40. minuta, kada je Mitrović postigao jedini nakon odličnog centaršuta Mihaela. Ovaj pogodak bio je čak 23. srpskom napadaču u prvenstvu, čime se približio vodećem strelcu, Kristijanu Ronaldu, koji ima šest golova više, a verovatno bi poredak bio malo drugačiji da nije bilo problema sa povredom. Mitrovićeva upornost i odlučnost da se vrati na teren nakon povrede definitivno su impresivne.


Borba za titulu

Al Hilal je pre početka ove utakmice imao devet bodova više od Al Nasra, za koji upravo nastupa Kristijano Ronaldo. Potencijalna pobeda ovde ih dodatno približava osvajanju titule u prvenstvu, budući da je do kraja celog prvenstva ostalo još samo četiri kola.

Zaključak

Aleksandar Mitrović se pokazao kao ključni igrač Al Hilala, a njegov raniji oporavak nego što je prvobitno planirano može doneti samo dobro i za našu reprezentaciju na EP.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading