NE MOŽE SE BEZ MITROVIĆA! Milinković-Savić asistirao u porazu Al Hilala kojim je prekinut ISTORIJSKI NIZ!

Autor:

Sport

17.04.2024

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fali srpski centarfor.

NE MOŽE SE BEZ MITROVIĆA! Milinković-Savić asistirao u porazu Al Hilala kojim je prekinut ISTORIJSKI NIZ!

Foto: Al Hilal

Fudbaleri Al Aina su ostvarili značajnu pobedu nad ekipom Al Hilala rezultatom 4:2 u prvom meču polufinala Lige šampiona Azije. Marokanac Sofijan Rahimi je bio zvezda večeri, postigavši čak tri gola za svoj tim. Prvi je dao iz igre već u šestom minutu, a potom je bio precizan sa penala u 26. i 38. minutu. Ova izvanredna izdanja Rahimija su obeležila prvi meč polufinala i postavila Al Ain u povoljnu poziciju pred revanš.

Tračak nade za Al Hilal pred revanš rodio se kada je srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić asistirao za gol Brazilca Malkoma, koji je smanjio rezultat na 1:3 u korist Al Hilala.

Ipak, treći penal na utakmici za Al Ain iskoristio je Kaku u 56. minutu, a konačan rezultat utakmice postavio je Salem Al Davsari u 78. minutu, čime je sačuvao nadu saudijskom klubu da može do finala. 


Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović nije bio u mogućnosti da igra za Al Hilal zbog povrede, a prema najavama neće biti spreman ni za revanš. Ovo je veliki udarac za ekipu Al Hilala jer se vidi koliko centarfor nedostaje ekipi kada ga nema.

Inače, ovaj poraz je značio i prekid istorijskog niza koji je trajao od septembra od 37 pobeda zaredom u svim takmičenjima.


U drugom polufinalu, južnokorejski Ulsan je ostvario pobedu nad japanskom Jokohamom rezultatom 1:0. Ova pobeda stavlja Ulsan u povoljnu poziciju pred revanš meč, dok će Jokohama morati da se bori za povratak u drugom susretu.

Revanš mečevi polufinala igraće se 23. i 24. aprila, dok su finalni mečevi na programu 11. i 25. maja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading