"PARTIZAN GORI, A KALULU SE ČEŠLJA": Opuštanje! Evo šta radi vezista crno-belih dok se u Humskoj određuje sudbina trenera! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.04.2024

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priprema za sam finiš sezone u kojoj će crno-beli pokušati da zadrže aktuelnu poziciju na tabeli.

"PARTIZAN GORI, A KALULU SE ČEŠLJA": Opuštanje! Evo šta radi vezista crno-belih dok se u Humskoj određuje sudbina trenera! (FOTO)

Foto: Instagram.com/aldokiing

Do kraja ovosezonskog fudbalskog takmičenja, ostalo je da se odigraju pet prvenstvenih kola, ali je već sada jasno da fudbaleri Partizana u njima neće imati imperativ ostvarenja rezultata, s obziorm da ih još samo teorija održava u borbi za titulu (večitom rivalu trenutno nedostaju četiri boda da bi obezbedili novi naslov šampiona), a istovremno su se nedavno u polufinalu nacionalnog kupa oprostili i od "utešnog" trofeja.

Ekipa iz Humske ređa neuspehe. Nakon prvenstvenog poraza od Čukaričkog, usledila su dva bolna neuspeha protiv Crvene zvezde, a prethodnog vikenda crno-beli su na svom stadionu predali bodove TSC-u, što je nagnalo klupsko rukovodstvo da se zahvali dosadašnjem treneru Igoru Duljaju.

I upravo dok su čelnici crno-beli odlučivali o sudbini dosadašnjeg šefa stručnog štaba, fudbaler Partizana Aldo Kalulu je na društvenoj mreži "Instagram" objavio stori na kojem se vidi da se nalazi na pikniku i uživa u slobodnom danu.

Foto: Instagram.com/aldokiing

"Zasluženo" uživanje pred finiš sezone koji Partizanu ne donosi ništa

 

Ostaje da se vidi kakva će biti reakcija navijača Partizana koji na šampionski pehar čekaju od 2017. godina, a poslednji trofej je u klupski muzej ušao sada već davne 2019. godine kada je osvojen Kup Srbije.

Kada je reč o predstojećim obavezama, Partizan će već u četvrtak 2. maja dočekati novosadsku Vojvodinu, da bi nakon gostovanja u Kruševcu, u Humskoj gostovala lučanska Mladost. U poslednje dve takmičarske runde crno-beli će prvo gostovati Čukaričkom na Banovom brda, a zatim sledi meč sa kragujevačkim Radnički 1923 kada će se i "spustiti zavesa" na još jednu neuspešnu sezonu Fudbalskog kluba Partizan.

Da podsetimo, crno-beli u ovom momentu imaju čak 11 bodova zaostatka za večitim rivalom, ali i samo četiri više od trećelasiranog sastava iz Bačke Topole.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading