KAKO VAS NIJE SRAMOTA: Trener Denvera izneo frapantan podatak - Nikola Jokić je u nemilosti sudija!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.04.2024

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podatak koji će svakako ući u anale košarkaškog sporta.

KAKO VAS NIJE SRAMOTA: Trener Denvera izneo frapantan podatak - Nikola Jokić je u nemilosti sudija!

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Denver Nagetsa su u polufinalu Zapada, pošto su u "Bol Areni" zadali poslednji udarac Lejkersima pobedivši ih rezultatom 108:106 - zbirno 4:1.

Prava drama viđena je u petom duelu, a rešena je preciznim šutem Džamala Mareja samo tri sekunde pre poslednjeg sudijskog zvižduka, čime je zvanični šampion NBA lige stigao do trijumfa rezultatom 108:106 i plasmana u polufinale Zapadne konferencije gde će se sastati sa ekipom Minesote koja je sa maksimalnih 4:0 deklasirala Finiks.

 

 

Nakon meča veliku pažnju javnosti izazvao je trener ekipe iz Kolorada Majkl Meloun koji je izneo frapantan podatak:

- Nikola Jokić. Imao je 25 poena, 20 skokova i devet asistencija večeras - započeo je svoje izlaganje strateg Denvera, a zatim dodao:

- Najneverovatniji podatak večeri... Imao je Jokić 0/0 sa linije za slobodna bacanja. Nije promašio slobodno.

Foto: Tanjug/AP

Nije više želeo da ćuti - Majkl Meloun

 

Treba podsetiti da je najbolji svetski košarkaš i srpski reprezentativac na parketu proveo ukupno 41 minut. Ukupno je 21 put uzimao šut, vodio je divovske borbe za defanzivcima "jezerdžija" i zaista je spada u rubriku "verovali, ili ne", da nikada nije barem nepropisno zaustavljen prilikom šuta...

Da podsetimo, košarkaši Denvera su ovim trijumfom stigli do ukupne pobede u seriji nad LA Lejersima rezultatom 4:1, čime su obezbedili nastaqvak pohoda ka odbrani NBA prstena.

Ekipa iz Kolorada se u polufinalu Zapadne konferencije sastaje sa Minesotom kojoj su bila dovoljna svega četiri meča kako bi eliminisala Finiks.

Prema trenutno dostupnom rasporedu nastavka takmičenja, prvi meč između Denvera i Minesote na programu je u noći između subote 4. i nedelje 5. maja sa početkom od jedan čas po srpskom vremenu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading