ZVEZDAŠKA PORODICA TEODOSIĆ! Ko je Teov BRAT JOVAN koji je vređao Karija? JELISAVETA uvek tu s decom!

Autor:

Sport

16.05.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš ima veliku podršku.

ZVEZDAŠKA PORODICA TEODOSIĆ! Ko je Teov BRAT JOVAN koji je vređao Karija? JELISAVETA uvek tu s decom!

Foto: Starsport

Miloš Teodosić

Miloš Teodosić je veliki zvezdaš, i to je svima jasno. Još odavno! Takođe i njegova porodica, pošto su i otac i brat osvedočeni navijači crveno-belih.

Foto: printscreen/x.com

Teo i saigrači na severu

Miloš je obećao da će bogatu karijeru krunisati mandatom u voljenom klubu, što ispunjava u tekućoj sezoni u kojoj Zvezda u finalnoj seriji AdmiralBet ABA lige trenutno vodi sa 2:0 protiv Partizana. Redovna na utakmicama kluba s Malog Kalemegdana je i Miloševa supruga Jelisaveta, inače poznata domaća glumica, koja je skoro uvek u pratnji njihovo dvoje dece Bogdana i Petre.

Foto: ATAImages

Jelisaveta s decom

Ipak, možda i najveći fan beogradskog kluba jeste Jovan, rođeni brat Miloša Teodosića, koji je i sinoć uživo bodrio crveno-bele. Doduše, njemu nastupi brata i legendarnog srpskog košaraša u Zvezdi nisu jedini razlog za dolazak, pošto je i ranije neretko viđan na utakmicama fudbalskog i košarkaškog kluba.

Foto: Starsport

Jovan

I on bio košarkaš, a Teo upravo zbog njega zavoleo igru pod obručima. Jovan je nastupao za nekoliko domaćih klubova i grčkog drugoligaša Egaleo. Međutim, ubrzo je rešio da na svoju karijeru stavi tačku i okrenuo se biznisu. U fokusu javnosti pre nekoliko godina našao se zbog navoda da je protiv njega podneta krivična prijava za seksualno napastvovanje, ali i zbog vređanja selektora košarkaša Pešića nakon što je odjavio njegovog mlađeg brata iz reprezentacije. Jovan Teodosić je od 2013. godine oženjen sa Ivom Srdelić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading