NECENZURISAN SNIMAK NAJBRUTALNIJE AKCIJE MAJE I STANISLAVA: Pink obelodanio klip zbog kog njegova ćerka neće smeti da ode u ŠKOLU!

Autor:

Zadruga

15.05.2024

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krofak slagao ćerku!

NECENZURISAN SNIMAK NAJBRUTALNIJE AKCIJE MAJE I STANISLAVA: Pink obelodanio klip zbog kog njegova ćerka neće smeti da ode u ŠKOLU!

Foto: tv pink printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak obećali su da neće imati vrele akcije zbog pisma koje je poslala njegova ćerka, ali su tu rel pogazili. Njih dvoje su sinoć nakon žutkr imali brutalnu akciju u toaletu hotela, a produkcija je objavila snimke sa sigurnosnih kamera i pokazala da je par uhvaćen u laži. 

Očigledno nisu mogli da obuzdaju strasti, a nakon ovog snimka je i jasno zbog čega su danas u radio-emisiji "Amnezija" rekli kako je sve u najboljem redu i da više nemaju probleme, zbog kojih su poslednjh nekoliko dana žestoko ratovali. 

- Otkako je stigla čestitka on je bio pode tenzijom, ta nervoza je prešla na mene, ja sam njemu svašta rekla i izvinjavam vam mu se za neke reči koje ssam rekla. Ne postoji odnos koji je savršen, nije to ništa strašno, preko čega čovek ne može da pređe.Bilo je raspravica, tenzija, na kraju krajeva svaki par se svađa - govorila je Maja danas u "Amneziji", a onda se obratila ocu: 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak i Maja Marinković

 - Ja moram da kažem za Takija. Ja sam sigurna da se njemu nije svidelo što sam ja išla po kući sedam dana tužna i iztgovorila šta sam izgovorila. Volela bih da me podrži jer sam stvarno srećna. Taki je neko ko je nas podržao, ali moj izbor je moj izbor. Može da mi sugeriše na neke greške, ali ja smatram da ništa loše nisam Stanislavu uradila. Ja razumem njega, ja sam njegova jedinica - rekla je Maja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Moraca

16.05.2024 13:16

Bas si jadnica ! Kad nemas obraza neka te sramota od dupeta.