MAJA POKAZALA GOLU ZADNJICU PANTERINOJ ĆERKI: Kamera usnimila brutalnu VATAČINU, pojavili se VRELI kadrovi BEZ CENZURE!

Autor:

Zadruga

10.05.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kočnice popustile nakon pisma koje je Stanislav dobio od ćerke!

MAJA POKAZALA GOLU ZADNJICU PANTERINOJ ĆERKI: Kamera usnimila brutalnu VATAČINU, pojavili se VRELI kadrovi BEZ CENZURE!

Foto: TV Pink printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak poslednjih nekoliko dana imali su ozbiljne turbulencije u odnosu, otkako je njegova ćerka Vanesa poslala čestitku za Uskrs, u kojoj mu je uputila žedtoke kritike, nakon kojih je doneo odluku da tokom boravka u rijalitiju "Elita" nema više vrele akcije.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak

Iako Krofak govori kako će izdržazi bez intimiziranja, više puta je kamera usnimila kako Maja i on planiraju da nađu štek u kom će imati vrelu akciju. Očigledno je da im je manjak intimnosti stvaralo tenziju u odnosu, ali su se stvari dosta popravile i danas su se već opustili u krevetu pred popodnevno spavanje. 

Njih dvoje su se dohvatili u krevetu, a kad je Maja legla preko Stanislava sevnula joj je gola zadnjica u tanga dinjem vešu, što je kamera sve usnimila. Krofak i Marinkovićeva su se prevrtali po krevetu i sve vreme razmenjivali poljupce i po svemu sudeći ponovo zaboravili da su kamere oko njih. 

Inače, Krofak je danas u emsiiji "Gledanje snimaka" jasno stavio do znanja da Maju neće ostsviti, šta god porodica mislila o njoj. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak

- Ja sam rekao šta sam imao, meni niko ne može da određuje sa kim ću biti... Ali ja sam napravio dve greške, išao sam na večeru sa ćerkom i ona me je pitala da li može ona da mi vodi Instagram kad uđem. Posle sam joj dao reč, ali ona je u sredini, tu je njena porodica, sluša sve to... To je samo moja greška, Maja ništa tu nije uradila.  Mene niko ne može da natera da radim ovo ili ono, ja imam svoj izbor i to nikoga ne treba da se tiče. Napravio sam grešku kada sam rekao ćerki da vodi moj instagram, tek sad to shvatam jer nisam znao šta će se dogoditi unutra  - objasnio je Stanislav.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
dušanka

11.05.2024 05:45

PANTERINA ĆERKA JE PRODUŽENA RUKA SVOJE MAJKE...ŠTO JE NORMALNO...ALI NJENA MAJKA JE NAPLATILA SVE ŠTO JR POTREBNO...NIJE JOJ SE ZAMERITI...KO GUBI...IMA PRAVO DA SE LJUTI...ŽENA IMA PROBLEME...NA ŽALOST...

pero

11.05.2024 14:48

ŠTA DRUGO OČEKIVATI OD MAJE NIŠTA NOVO