MAJA I STANISLAV NAPUSTILI BELU KUĆU: Nakon što je pušten EKSPLICITNI SNIMAK doneli šok odluku!

Autor:

Zadruga

15.05.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavni par napravio potez koji niko nije očekivao!

MAJA I STANISLAV NAPUSTILI BELU KUĆU: Nakon što je pušten EKSPLICITNI SNIMAK doneli šok odluku!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, RTV Pink printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak sinoć su imali vrelu akciju, a produkcija televizije Pink objavila je danas necenzurisan snimak, za koji je ljubavni par po svemu sudeći uveren da kamera nije zabeležila, ali su se žestoko prevarili. Njih dvoje su očigledno intimiziranjem rešili sve probleme, što su i rekli u današnjoj radio-emsiji "Amnezija", ali nikome nije bilo jasno kako se to iznenada desilo, ali publika sad ima odogvor na to pitanje. 

Republika

Foto: tv pink printscreen

Vrela akcija Maje i Stanislava

Pored toga, Maja i Stanislav su doneli još jednu šokantnu odluku, koja je iznenadila mnoge. Naime, njih dvoje su odlučili da više ne spavaju u Beloj kući, već su popodnevnu dremku proveli u pabu "Prijatelji", a nikome nije jasno zbog čega su se odlučili na taj potez, jer se tamo guraju na kauču, dok u sobi imaju veliki bračni krevet. 

Inače, Maja je danas u radiju pričala o svom odnosu sa Krofakom i tom prilikom zamolila oca da ne obraća pažnju na sukobe koje su imali. 

- Otkako je stigla čestitka on je bio pode tenzijom, ta nervoza je prešla na mene, ja sam njemu svašta rekla i izvinjavam vam mu se za neke reči koje ssam rekla. Ne postoji odnos koji je savršen, nije to ništa strašno, preko čega čovek ne može da pređe.Bilo je raspravica, tenzija, na kraju krajeva svaki par se svađa - govorila je Maja danas u "Amneziji", a onda se obratila ocu: 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 - Ja moram da kažem za Takija. Ja sam sigurna da se njemu nije svidelo što sam ja išla po kući sedam dana tužna i iztgovorila šta sam izgovorila. Volela bih da me podrži jer sam stvarno srećna. Taki je neko ko je nas podržao, ali moj izbor je moj izbor. Može da mi sugeriše na neke greške, ali ja smatram da ništa loše nisam Stanislavu uradila. Ja razumem njega, ja sam njegova jedinica - rekla je Maja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
ISTINA

16.05.2024 09:03

treba da je sramota nepostuje nikog pa ni sebe uyasssss i jedan i drrugi isti

jordan

21.05.2024 17:29

Ja sam ih video juče da su napustili dvorište i ušli u kuću...