REAL I PARTIZAN IDU U FINALE: Milan Gurović otkrio velike šampionske ambicije

Autor:

Sport

16.05.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši as uveren da njegovi klinci mogu mnogo.

REAL I PARTIZAN IDU U FINALE: Milan Gurović otkrio velike šampionske ambicije

Foto: ST/Nikola Mutić

Milan Gurović

Milan Gurović bio je veliki košarkaš, a kada je okačio patike o klin i malo se odmorio rešio je da svoje znanje prenese na druge. Otvorio je košarkašku akademiju zajedno sa Jovan om Obradovićem i otvorili su KK Real Beograd. Klinci Reala, juniori, su počeli da stasavaju, a ovih dana očekuje ih veliko takmičenje.

Naime, od danas do nedelje održava se Kvalitetna liga Srbije u čijom završnici su upravo Real Beograd, Partizan, Vizura i KK Rivers, a prema rečima Gurovića, njegovi momci i crno-beli bi trebalo da odmere snage u nedelju u finalu. Ulog je više nego privlačan.

Mi, Partizan, Vizura i Riversi igramo turnir i ko pobedi biće prvak Beograda. Pobednik ide u Zaječar na završni turnir i ko tamo pobedi ide u jednistvenu juniorsku ligu. To bi za nas bio veliki uspeh imajući u vidu da klub postoji tek nekoliko godina. Verujem da Partizan i mi idemo do finala, a da ćemo mi tamo slaviti. Optimizam mi ulivaju naši rezultati ove sezone. Recimo, crno-beli nas jesu pobedili na njihovom parketu, ali je zato kod nas bilo 20 razlike - kaže Gurović.

 

 

O kakvom kvalitetu takmičenja se radi, bez da spominje svoje buduće asove kako ih ne bi izdvajao, Milan je obkasnio baš kroz primer košarkaša Partizana.

- Za Partizan igra Savo Drezgić, klinac koji zaslužuje da bude u prvom timu crno-belih. On će igrati za juniore na ovom turniru, ali mislim da je odavno zaslužio da bude priključen prvom timu. Istina, pričalo se da će sada biti u timu protiv Zvezde, ali se to nije desilo. Šteta što se ne guraju više mladi igrači kao što je on, već glavnu reč u Partizanu vode stranci - zaključio je Gurović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading