OD NJE ZASTAJE DAH: Ko je ćerka kontroverznog vlasnika Panatinaikosa? "OAKA Arena" je samo u nju gledala! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.04.2024

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavila se u hali sa ocem i udzševila sve prisutne.

OD NJE ZASTAJE DAH: Ko je ćerka kontroverznog vlasnika Panatinaikosa? "OAKA Arena" je samo u nju gledala! (VIDEO)

Foto: TikTok/Printscreen/despinagiannakopoulouu

Košarkaši atinskog Panatinaikosa vode veliku borbu za plasman na Fajnal-for Evrolige sa izraelskim Makabijem iz Tel Aviva, a nakon dva uvodna susreta koja su odigrana u "OAKA Areni" rezultat u seriji je izjednačen 1:1.

"Ponos Izraela" je na startu iznenadio Atinjane ostvarivši trijumf rezultatom 91:87, da bi se košarkaši Panatinaikosa revanširali u narednom susretu koji su ubedljivo dobili rezultatom 95:79.

Navedeni, drugi susret ove serije ostaće upamćen i po tome što se u hali nakon pune dve godine pojavio vlasnik Panatinaikosa Dimitrios Janakopulos, koji je odmah izazvao pažnju javnosti usled skandala koji je učinio.

Naime, Janakopulos je tokom utakmice, uz temperamentno bodrenje svojih košarkaša, zapalio i cigaretu što je strogo zabranjeno na košarkaškim utakmicama, ali kontroverznom vlasiku "zelenih" niko nije mogao, ili smeo da priđe i opomene ga zbog učinjenog gafa.

 

 

Istovremeno, veliku pažnju svih prisutnih u hali, ali i javnosti privukla je atraktivna devojka koja je pratila meč pored Janakopulosa. 

Reč je o ćerki vlasnika atinskog kluba, Despini koja je mamila uzdahe.

Despina je izuzetno aktivna na društvenim mrežama, a na Instagramu neretko objavljuje fotografije i snimke na kojima se vidi kako u teretani vežba sa svojim ocem, dok se na Tik Toku mogu videti snimci na kojima je neretko u prilično izazovnim izdanjima.

 

 

Da podsetimo, nastavak borbe za plasman na Fajnal-for Evrolige u seriji u kojoj se sastaju ekipe iz Atine i Tel Aviva, zakazan je za 30. april sa početkom od 19 časova, kada će Makabi u beogradskoj dvorani "Aleksandar Nikolić" ugostiti ekipu Panatinaikosa. 

Četvrti meč igraće se 2. maja, dok je eventualna majstorica zakazana za 8. maj u "OSAKA Areni" u Atini.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading