NOVA SENZACIJA U RIMU: Danil Medvedev završio učešće u večnog gradu!

Autor:

Sport

14.05.2024

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rus nemoćan.

NOVA SENZACIJA U RIMU: Danil Medvedev završio učešće u večnog gradu!

Foto: www.profimedia.rs

Ruski teniser Danil Medvedev doživeo je poraz u osmini finala mastersa u Rimu od strane Tomija Pola. Amerikanac je slavio ubedljivom pobedom od 2:0 u setovima, rezultatom 6:1, 6:4. Sam meč trajao je svega 74 minuta, što je bilo iznenađenje s obzirom na očekivanja od ovog susreta.

Tomi Pol je demonstrirao izuzetnu dominaciju tokom meča, posebno u prvom setu gde je Medvedeva savladao sa ubedljivih 6:1. Njegova sigurna igra i precizni udarci bili su ključni faktori koji su doprineli konačnom ishodu ovog duela.

Pol je trenutno rangiran kao 16. teniser na svetu, pokazao je svoju snagu i kvalitet, te će se u četvrtfinalu suočiti sa Hubertom Hurkačem. Ovaj dvoboj će sigurno privući pažnju ljubitelja tenisa širom sveta, s obzirom na Polovu impresivnu igru u prethodnom meču.

Iako je doživeo poraz od Pola, Danil Medvedev je i dalje jedan od najvećih talenata u svetu tenisa. Njegova forma i konstantnost na turnirima u prethodnom periodu privukli su pažnju javnosti i postavili ga kao ozbiljnog takmičara u svakom meču u kojem učestvuje.

Medvedev je nesumnjivo jedan od najtalentovanijih tenisera svoje generacije, ali nije pokazao pun potencijal svog talenta. Rus je redovan učesnik završnih faza svih turnira, tu je, ali ponovo ne može da dođe do izražaja i konačno vidim pun sjaj Danila koji godinama unazad važi za nezgodnog protivnika. Naredni izazov je Rolan Garos, a Medvedev će biti sigurno jedan od favorita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading