MAJI SE SPREMA PAKAO ZBOG MIONE! Ova žena izvodi RITUALE CRNE MAGIJE, mora da ide kod sveštenika da je spasu!

Autor:

Zadruga

15.05.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika otkriva rituale koji se izvode da bi uništili Maju Marinković!

MAJI SE SPREMA PAKAO ZBOG MIONE! Ova žena izvodi RITUALE CRNE MAGIJE, mora da ide kod sveštenika da je spasu!

Foto: ATAImages, pixabay.com, Shutterstock

Otac poznate starlete Maje Marinković, Taki Marinković, suočava se sa kontinuiranim pretnjama od kako je njegova ćerka započela vezu sa Stanislavom Krofakom u rijalitiju "Elita". Situacija je dodatno eskalirala nakon što je Vanesa Krofak, Stanislavova ćerka, poslala pismo u kome je izrazila nezadovoljstvo zbog intimnih odnosa između Taki-ja i Maje.

Ova veza izazvala je žestoku reakciju javnosti, a posebno je zaintrigirala Vanesu Krofak, koja je odlučila da javno istakne svoje mišljenje o tome. Njen potez nije prošao neprimećeno, te su mnogi počeli da prate dešavanja u "Eliti" sa još većom pažnjom.

Foto: TV Pink/printscreen

Taki Marinković

 


Taki Marinković se suočava sa ozbiljnim pritiskom od kada je veza njegove ćerke postala javna tema. Konstantne pretnje stižu na njegovu adresu, što dodatno komplikuje već napetu situaciju. Ova drama je dovela do toga da se Marinković oseća ugroženo i zabrinuto za bezbednost svoje porodice.

- Te poruke koje Taki dobija, to je strašno, to su takve grozote, on upravlja i Majinim Instagramom, telefonom generalno, to su poruke jezive dabogda umrla, dabogda ti se zatrlo seme... Jedna žena je napisala da Maji želi sve najgore, da će se ona pobrinuti za to i da ako treba će izvršiti neke rituale, da ona zna kako da veže dušu za demone, đavole, da će bacati i crnu magiju ako treba, samo da ih razdvoji, jer oni žele da ga vide pored Mione, to je baš na ozbiljnom nivou problem. Ja sam rekla Takiju da on to prijavi policiji, čisto da ima zabeleženo, ali on ne želi, nego želi da se pokaže pravo lice - govori za Republiku Takijeva drugarica i dodaje:

- Rekla sam mu i da vodi Maju kod sveštenika kada se sve završi, da bi je osveštali, da bi je spasili tih đavoljskih raboti. 

 

Situacija oko veze Maje Marinković i Stanislava Krofaka izazvala je mnogo pažnje i kontroverzi. Taki Marinković se suočava sa pretnjama, Maja je pod pritiskom medija, a Vanesa Krofak je javno iznela svoje nezadovoljstvo. Ova saga još uvek traje, a javnost sa nestrpljenjem iščekuje dalji razvoj događaja u "Eliti".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading