KOBNA GREŠKA IZ BRAKA STANISLAVA KROFAKA ISPLIVALA NA VIDELO: Otkriveno šta se desilo sa njegovom bivšom ženom!

Autor:

Zadruga

13.05.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak bez dlake na jeziku otkrio je detalj o bivšoj supruzi!

KOBNA GREŠKA IZ BRAKA STANISLAVA KROFAKA ISPLIVALA NA VIDELO: Otkriveno šta se desilo sa njegovom bivšom ženom!

Foto: youtube.com/pink.rs

Prošle noći Stanislav Krofak progovorio je o svađi sa Majom Marinković, te ju je uporedio sa bivšom devojkom Mionom Jovanović. Ono što je Stanislavu zasmetlao jeste što je Maja pokušala da mu pokaže dominaciju, što se njemu nije svidelo, pa joj je poručio dca se kloni nje. 

Međutim, u razgovoru Stanislav je otkrio i da je napravio kobnu grešku u braku sa bivšom suprugom, koju više ne želi da ponavlja. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak Elita 7

 

- Ja ne volim da imam komandu, da mi neko komanduje, a nismo se još dobro ni upoznali. Ona je počela meni da ne radim ovo i ono, ja sam jednom napravio grešku sa prvom ženom, sa kojom imam ćerku, pustio sam na početku veze da mi se komanduje i posle sam imao probleme tokom cele veze... To su sitnice, šta radim ovo, zašto pričam, kad je bilo sa Mićom, to sam joj bio rekao, ne mogu se setiti. Ja sam se tu postavio tako i tako i to je to. Ja sam takav, kad se jednom opečeš, onda vidiš gde grešiš. Ja mogu sve kako hoću i kad izađem, hoću da imam svoj stav i posle problemi, ja sam na početku veze postavio kako možemo da funkcionišemo. Ona pokušava da dođe do dominacije i ja to ne dopuštam - odbrusio je Stanislav, pa nastavio:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak Elita 7

 

- Nije da mi nije stalo, ne bih bio sa njom, draga mi je, ali taj njen postupak i ona dođe meni i ide za mnom, ja mrzim te stvari, ja se odmah postavim da ne volim te stvari, imam svoje principe. Ja imam svoj stav i princip, neću raditi neke stvari, ja se normalno ponašam, kao i vani. Ja sam rekao, kada sam bio ulazio, ja sam dobio pitanje da li sam dobio Elitu, gledao sam i kada je bila ovde, video sam nju, da ulazi, meni kad su postavili ko mi se sviđa, ja sam rekao da mi se ona sviđa, jer je ona tip moje devojke. Ona je moj tip cure i kad ona ima stav, kad priča... Kad priča sa mnom, ona je super. Ja kad sam bio sa Mionom, ja sam imao svoj stav. Ja neću raditi neke stvari, biti sa devojkama, ali da ja sedim u društvu i da dođe devojka, to nema. To je i Miona znala. Problem je kada ti imaš devojku i kada si zaljubljen i sve puštaš i onda kada prođe nekoliko meseci, e onda više ne može. Zato sam ja postavio od prvog dana.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading