STANISLAV DAO MAJI ULTIMATUM! Zbog OVOGA starleta ne sme da PISNE u vezi, strahuje da će sve isplivati na videlo!

Autor:

Zadruga

06.05.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak otkrio sve o intimnom razgovoru sa Majom Marinković!

STANISLAV DAO MAJI ULTIMATUM! Zbog OVOGA starleta ne sme da PISNE u vezi, strahuje da će sve isplivati na videlo!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak

Stanislav Krofak Pantera po ulasku u rijaliti ,,Elita 7" uplovio je nakon nekoliko nedelja u romansu sa Majom Marinković, a ono što su mnogi primetili jeste da starletino ponašanje je dosta drugačije. 

Bez dramatičnih ispada, svađa i peckalica, Maja uživa u odnosu sa Stanislavom, a Pantera je prošle noći i otkrio iz kog je to razloga. Naime, kako navodi, Stanislav je Maji očitao lekciju, te joj je objasnio da joj on nije poput njenih bivši momaka i da neće trpeti dramatične ispade. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak Pantera Elita 7

 

- Ja sam čuo te neke stvari, pričali smo, ali mene ne zanima, meni se ona svidela, kada smo pričali, iskrena je, sve što mi govori, ja mislim da je iskrena, to šta je istina, vreme će pokazati. Ja nisam njeni bivši, danas se svađaju, pa se mire, ja sam rekao da kada završimo, kada je gotovo, to je kraj - objasnio je Stanislav.

- Ja neću dozvoliti da me bilo ko proziva, ja ću se obračunati, ja se ponašam ispravno, osim što ima tu, kao što je Uroš, s njim ne možeš normalno da razgovaraš, Ša i ja se svađamo, on se umeša... Ja kada sam ušao ovde, svi momci su vodili rat sa njim i sad ja pitam kako je to moguće, ja imam taj stil, biću normalan, bio sam normalan, ali on odjedanput okrene priču kako njemu odgovara. Bila je neka šala i digne i priča, i ja mu kažem, da mu objasnim neke stvari, ali ne možeš, on ima svoju priču - završio je Pantera. 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maja

07.05.2024 13:11

Maju vec znamo, ali i ovaj je poremecen….