NIKAD VEĆI UDARAC ZA MATORU: Nije mogla ni da sanja da će joj Đedović na ovaj način OKRENUTI LEĐA!

Autor:

Zadruga

18.05.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok odlukom iznenadio sve!

NIKAD VEĆI UDARAC ZA MATORU: Nije mogla ni da sanja da će joj Đedović na ovaj način OKRENUTI LEĐA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Veliki šef je danas takmičarima rijaliti programa "Elita" dao zadatak da biraju najvelikodušnije osobe, a svako je morao da navede tri cimera kojima bi dodelio ovu lepu etiketu. Lepi Mića i Marko Đedović su uglavnom od svojim cimera dobijali najviše glasova, a onda je usledio pravi šok kad je Đedović birao, jer mnogi smatraju da je svojim izlaganjem zabio nož u leđa prijateljici Jovani Tomić Matoroj

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Đedović

- Što se tiče velikodušnosti, nisam previše razmišljao. Ja ću navesti Miću, nikad u životu mi niko nije bio odvratan kao Lepi Mića u Zadruzi 3, posle toga mi je Lepi Mića postao omiljen čocvek. On bez obzira na sve prihvati razgvoor sa svakim. Navodim Milenu i Ša, Matoru koja je godinama unazad tu za mene. Na prvom mestu ja ne mogu da zaobđem Anđela koji se meni uvek našao tu, mislim da sam se ugojio od njihovih slatkiša, tako da bi zamolio da se ukinu te stvari. On je uvek bio tu za mene - rekao je Marko Đedović. 

Veliko iznenađenje je bilo i što Maja Marinković nije navela svog partnera Stanislava Krofaka

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković

- Na prvo mesto ću staviti Đedovića, em što snabdeva celu kuću za sve što treba. U spoljnom svetu si jako human kada su mala deca u pitanju, ja to kod tebe cenim. Drugo mesto Jovana pevačica, ona oblači celu kuću i šminka celu kuću. Mislim da je ona neko ko je jako darežljiv, treća osoba je Sneža Kušadasi, ona pamti sitnice i čuje sve - rekla je Maja Marinković.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading